e36 salongivalgustus
e36 salongivalgustus
Probleem nimelt selles, et tuli kustub maru kaua. Auto töötab ja sulged kõik uksed, siis põleb ikka teatud aja ja alles siis kustub. Süüte sisse keeramisel peaks ju ka kohe kustuma?
BMW
Re: e36 salongivalgustus
Mul kustub sekund pärast auto käima panemist. No põhimõtteliselt kohe. 

Vot ongi, mul põleb absoluutselt koguaeg teatud aja, mingi 15sek vms. Isegi siis kui auto töötab.
Varem toimis mul ka nii nagu peab, aga lihtsalt ükspäev avastasin, et nüüd on nii juhtunud.
Varem toimis mul ka nii nagu peab, aga lihtsalt ükspäev avastasin, et nüüd on nii juhtunud.
BMW
Aidake
Ei ole siis mingit releed või sellist asja kust saab põlemisaega ise regullida?

BMW
Vaata kõigepealt luugijuhtmestik üle ja siis ZKE plokk. (kindalaeka taga asub)
e36 316i 1995a; e34 525tdsa 1994; e39 530d 09/2000; e39 530d 2002; e61 525d 2008; e65 730d 2004; e61 530xd 2008
Samamoodi toimisid laetuled, kui üks kaitse oli läbi (vist oli el. akende oma).
Mul el aknad puuduvad ja kõik kaitsemed on terved ja kontrollitud.
Kas laelambi taga pidi olema mingi väike "aju" vms?
Kas laelambi taga pidi olema mingi väike "aju" vms?
BMW
Keskluku moodul peab süütelukust signaali saama küll.
Vaatasin ka skeemi, aga minule ei jäänud küll silma, millise pin'i alla see "signaal" süütelukust tulema peaks.
Ka minul on sedasi, et peale süüte sisse keeramist tuled kustuvad. Ja auto seisma jättes süttisid taas mäletamisega.
Vaatasin ka skeemi, aga minule ei jäänud küll silma, millise pin'i alla see "signaal" süütelukust tulema peaks.
Ka minul on sedasi, et peale süüte sisse keeramist tuled kustuvad. Ja auto seisma jättes süttisid taas mäletamisega.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Ka minul on sedasi, et peale süüte sisse keeramist tuled kustuvad. Ja auto seisma jättes süttisid taas mäletamisega.[/quote]
Nii peab tõesti olema, aga mul nagu üleval kirjeldatud. Mõistus otsas..
Nii peab tõesti olema, aga mul nagu üleval kirjeldatud. Mõistus otsas..
BMW
Vaata, kas kaitse nr 43 5A on korras.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
Vaatasin kaitsmed veelkord üle, korras.
Seda ka veel, et vähemalt talvel külmalt auto tööle pannes töötas ka salongivalgus nii nagu peab. aga 10-15 minuti pärast jälle sama jama. Ja seda koguaeg.
Seda ka veel, et vähemalt talvel külmalt auto tööle pannes töötas ka salongivalgus nii nagu peab. aga 10-15 minuti pärast jälle sama jama. Ja seda koguaeg.
BMW