Ma mõtlesin, et saan vastuse, kus mingi loogiline seletus ka tarbijale

No põhimõtteliselt on nii, et kolmeliitrine diisel peaks olema 530d. Kuna sel on aga 3 turbot siis võiks see olla "loogiliselt" 560d. Kuna aga ridakuute puhul vabalthingav > turbokas (see on küll väga tinglik ja väga laest võetud väide) siis selle eest läheb 1 "punkt" maha ja moodustub 550d.Zipp kirjutas:Ma mõtlesin, et saan vastuse, kus mingi loogiline seletus ka tarbijale
e38 750 polnud 754, e39 540 polnud 544 ... F01 740i on ka 3L R6, F10 550i võiks ka olla 544i jne jne. BMW on ise ammu öelnud, et mudeli number pole enam seotud mootori suurusega vaid viitab suhtelisele võimekusele.Zipp kirjutas:Nojah, selle nad sogasid ka ära, 335d ja 335i veel mingi loogika, et kui topelt turbokas siis "5" näitab seda.
Ma mõtlesin, et saan vastuse, kus mingi loogiline seletus ka tarbijale
No aga praegu on näiteks 523i, 528i ja 535i, samuti ka 525d, 530d ja 535d kõik kolmeliitrise mootoritega, kuidas siis nendel vahet teha?oo7 kirjutas:Sellegipoolest, võiks, nüüd kus pm vist vabalthingavaid mudeleid enam tootmises polegi, minna tagasi töömahtu näitavate tähisteni, või vähemalt, et suuremjagu neist klapiks.
Usun , et kindlasti jõu numbrid kasvaks aga MILLEKS ?zeck kirjutas:Tahaks teada mis võimsuse numbrid näitavad kui neid pille chippima hakatakse
F10 ametlik hinnakiri BMW kodukal ütleb teisitioo7 kirjutas:525d on siiski 6 silindriline ja 3 liitrine.
530i on küll 200kW aga turbotatud 528 oma 180kW'ga võtab 0,8-0,9l sajale vähem kütust ja kiirendab 0-100km/h 0,3s kiiremini ja väänab 40nm pareminiRops kirjutas:530i on ainus vabalthingav mootor jah, tähis on N53B30
Eelmisest lehest hakkas juba jutt nende kohtaSlava_323 kirjutas:M550d xDrive
Agreed!Anti kirjutas:Must neer rikub ka F10 välimuse ära...
Ei ole nõus. Kui auto on shadowline, siis oleks kroom neer nagu võõrkeha. Mitte ühtegi kroom detaili pole ja siis järsku ees on - kahtlane. Ilus on igaljuhul F10 küll.Anti kirjutas:Must neer rikub ka F10 välimuse ära...