Margusja kirjutas:Viimane postitus oli küll natuke äärmuslik. Mina ise pole ei parkla - ega tänaval driftija, kuid lund ootan siiski. Minu arust on autoga seoses ka muid võlusid. 
Kui nüüd enda seisukohast võtta, siis mulle tohutult meeldib talvisel lumisel kõrvalteel sõita, lumetolm taga keerutamas. Autos olles talvel eriti kuidagi õhkkond muutub hubaseks, pidage mind imelikuks. Pole siin driftimisega midagi seotud.
+1
Minumeelest on väga lahe, et meil on erinevad aastaajad, eelmised kaks talve olid õnneks ka talve moodi. Lapsest saadik on see lumes möllamine meeldinud, nüüd on lihtsalt mänguautod suuremad 

Värskelt sadanud koheva lumega puutumata lumele esimesi poognaid vedada lumepilv küljele paiskumas... Nagu lumelauaga puutumata nõlval esimest laskumist tehes 

Ja lumised kõrvalmaanteed metsavahel on tõesti väga ilusad sõita, eriti kui on suured vallid kahel pool, lumised kuused ja tee on ka lumine, mitte soolamärg-pruun-sopp. Rootsis-Norras oli põhja pool väga kena sõita, isegi suuremad teed olid ilusad valged, mitte pruuni p*ska täis.
Talvevihkajad vist elavad Lasnamäe kortermajades ja võitlevad suurema lumega veel rohkem oma parkimiskohtade eest, mis tekitab kibestumist? Lahendused on kõik teie enda kätes - vahetage auto kõrgema vastu, vahetage elukohta või minge soojemasse kliimasse elama. Ise väiksemas majas elades olen viimastel talvedel kõvasti lund rookinud ka siis, kui teised seda ei tee, sest peale lumesaha möödaminekut ei saa ma enam bemmiga hoovist välja. Minumeelest on see lumeviskamine küll trenni eest, mitte midagi vihatekitavat.