E36 süüteluku vahetamine.
E36 süüteluku vahetamine.
On keegi pidanud seda ise vahetama? On ilge jama või suht lihtne tegevus? Oskab keegi kommenteerida?
-
- Huviline
krt päris täpselt ei mäleta nüüd. aga luku juures on väike auk ning sealt peaksid traadi sisse lükkama, surkima ja võtit keerama. ma ise proovisin ka, aga kuna mul lukk oli puruks keeratud, siis kätte ei saanud ja vahetasin koos vardaga.
edit: vaata siia - http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 943&page=2
Tnx! Päris hea link ja täpne õpetus aga mul jama pisut suurem. Võibolla ei kirjeldanud probleemi piisavalt täpselt ja ka minu küsimus ebaselge.raske_jalg kirjutas:krt päris täpselt ei mäleta nüüd. aga luku juures on väike auk ning sealt peaksid traadi sisse lükkama, surkima ja võtit keerama. ma ise proovisin ka, aga kuna mul lukk oli puruks keeratud, siis kätte ei saanud ja vahetasin koos vardaga.
Ütleme nii et mul asi täiesti puruks keeratud. On vaja kogu see krempel välja vahetada kuhu sisse see nii-öelda südamik läheb mille väljavõtmisest siin ka link on. Hetkel käivitan juhtmetest ja rool pole õnneks lukus

-
- Huviline
tahad roolilukku vahetada? uppisin õpetuse siia: http://www.megafileupload.com/en/file/5 ... k-pdf.html ma ei tea ainult kuidas need mitte-keeratavad poldid lahti saad 
aga kui tervet roolivarrast tahad vahetada, siis saan ehk nõu anda. hiljuti sai endal läbi tehtud.

aga kui tervet roolivarrast tahad vahetada, siis saan ehk nõu anda. hiljuti sai endal läbi tehtud.
Need mittekeeratavad saad äkki meisliga toksides lahti. Et lööd vastu serva nii nagu tahaks lahti keerata- saad vast aru.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Re: E36 süüteluku vahetamine.
auto süütelukul siis selline viga,
algul käis vahetevahel lihtsalt võti lukus ringi kuni lõpuks nüüd enam üldse ei keera, rool jäi lukust lahti
Luku tagumine osa on laiali võetud(s.t. süüteluku põhjast saab auto käivitada)
Lukku ennast korda saada on ilmselt lootusetu?
tuleb välja vahetada terve lukk koos uue võtmega või on mingi moodus selleks, et autot saaks edaspidi käima panna praeguse võtmega?
algul käis vahetevahel lihtsalt võti lukus ringi kuni lõpuks nüüd enam üldse ei keera, rool jäi lukust lahti
tuleb välja vahetada terve lukk koos uue võtmega või on mingi moodus selleks, et autot saaks edaspidi käima panna praeguse võtmega?
kenwo22 kirjutas:auto süütelukul siis selline viga,
Usun, et vanast lukust annab muugid uute lukku laduda, et praegune võti hakkaks uut lukku siis keerama.
Pead ei anna. Peaksid kusagilt lukumeistrist uurima.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
Kas pole mitte nii et vana lukk sellepärast ei keeragi, et need muugid on omadega liialt kulunud?
- Jan
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW F800GS TOURATECH ADVENTURE
Võib ka aidata uue võtme tegemine. Kuna sul võib olla võti liiast kulunud. Sai endalgi võtmega jamatud siis võtme meister rääkis , et tal on olnud selliseid olukordi mitmeid. Vana võti ei keera ja sai uus tehtud ning hakkas keerama.
Mul on olemas varuvõti(see plastikust)- ning sellega ei anna ka lukku keerata