KLIKI mind

Uus m3 on juba ammu väljasno_name kirjutas:ei tea..mulle sedaan ei meeldigi..aga kupee ja universaal selle uue kerega on väga
Ja peaksid edasi käima küll need mootorid..kuid ei tea mis see uus m3 tegema hakkab kui juba 335 selliseid andmeid loobib
 Ringrajal kiirem, kui 335i. Sirgel aeglasem kui chipitud 335i.
  Ringrajal kiirem, kui 335i. Sirgel aeglasem kui chipitud 335i.

A partial list of other BMW Performance Parts includes:Zipp kirjutas:Uut BMW Performance kraami LCI'le
automaailmas Hyundai ei ole enam mõnda aega sõimusõna, vaid pigem hakkab asi "saksa kvaliteedile" kannale astumaIndrek_M kirjutas:Maitse asi muidugi ... aga minu meelest hakkab küll kuidagi väga Hyundai'ks ära kiskuma.akibo kirjutas:Nüüdsest siis ametlikud pildidki faceliftist saadaval
 Ehk siis naljaga pooleks hakkab asjast asja saama
 Ehk siis naljaga pooleks hakkab asjast asja saama  
S226A SPORTY SUSPENSIONraimo_r kirjutas:Pre-LCI oleks vaja jah ja vaja oleks ka põhivarustuse koode.
Näiteks 226 peaks olema mingi sportvedrustus aga selles hinnakirjas koodina seda ei ole.
Ainuke ligilähedane, mille leidsin:raimo_r kirjutas:aga mis võiks olla kood 6UD ?
Minu e60 oli mittesuitsetaja paketiga - puudu oli sigareti süütaja ise (selle asemel oli plastik kork), samuti puudusid tagumised tuhatoosid.raimo_r kirjutas:Aga mis see sisulise poole pealt tähendab? Ja mida hõlmab endas 'suitsetaja varustus'?
Tegelt, neid vist oskab UMi müügimees ka juba seletada ...