julm kuidas subaru on M stange ikka maha viksinud
  julm kuidas subaru on M stange ikka maha viksinudhttp://www.distrocars.com/2011-subaru-i ... -rear-side

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=511101
 http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=511101 M-pakett vs M5
 M-pakett vs M5

Tundub nagu et esimene ja tagumine koobas on erineval joonel kõrgusel
  Tundub nagu et esimene ja tagumine koobas on erineval joonel kõrgusel   E60 juures oli just ilus see et esimene koobas oli suht samal joonel tagumisega
  E60 juures oli just ilus see et esimene koobas oli suht samal joonel tagumisegaSo? Ka E39 ja E60 M5 olid ka vägagi M-paketiga sarnased, erinevused ainult mõningates pisemates detailides...Zipp kirjutas:Liiga sarnasedM-pakett vs M5
 Iga põlvkonnaga lähevad järjest suuremaks, varsti ongi terve esiosa neeru täis
  Iga põlvkonnaga lähevad järjest suuremaks, varsti ongi terve esiosa neeru täis  

, iseensest E60 M5 ikka näeb ka **** hea välja endiselt neid kõrvutades.
, iseensest E60 M5 ikka näeb ka **** hea välja endiselt neid kõrvutades.

Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade

Märkasin ka. Valge M pakett oli neist kõige parem.TarMoH kirjutas:Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade

Ma mitte ainult ei näinud neid, vaid käisin ühega isegi sõitmasTarMoH kirjutas:Selle nädala alguses olid Tartus ka need masinadrustisan kirjutas:Tallinna UM-i ees selline ilus vaade
 Seekordseks masinaks sai meile 528i (eelnevalt oli sõi tehtud 535i-ga). Valge m-paketiga oli vist 530d ja must m-pakett oli 520d. Proovisõidu 528i müügihind olla vanas rahas 960000.- (päris palju igasugu tudinaid oli peal küll
  Seekordseks masinaks sai meile 528i (eelnevalt oli sõi tehtud 535i-ga). Valge m-paketiga oli vist 530d ja must m-pakett oli 520d. Proovisõidu 528i müügihind olla vanas rahas 960000.- (päris palju igasugu tudinaid oli peal küll  ). Kui Um mulle ettepaneku tegi, siis oli valikus ka 550xdrive, kuid millegipärast see Tartu ei jõudnudki
 ). Kui Um mulle ettepaneku tegi, siis oli valikus ka 550xdrive, kuid millegipärast see Tartu ei jõudnudki  

Tundub nii:Zipp kirjutas:F10 5-series Accessories Catalog'st mõned huvitavamad väljavõtted:
Sellised tuled valikus + tiib väga seks
...

Nüüd on bmw nagu audi oma kroom peeglitega
  Nüüd on bmw nagu audi oma kroom peegliteganii see tõesti on. juba e63 ehk siis eelmise kerega kuuesel ei olnud tagavara ratast ning tungi kaasas. mu mäletamis mööda pole e90 ega e81 kah. See eest e70 (x5) oli ratas olemas, aga jälle e93 ja f01 jällegi ei ole, z seeraist rääkimata.oo7 kirjutas:Ma omaette hakkasin mõtlema, kas siis F10nele näiteks tagavara ratast/tungrauda ei saagi v?
Et peabki nende run-flat rehvidega ostma
Lisan siia nimistusse ka e60Sander. kirjutas:nii see tõesti on. juba e63 ehk siis eelmise kerega kuuesel ei olnud tagavara ratast ning tungi kaasas. mu mäletamis mööda pole e90 ega e81 kah. See eest e70 (x5) oli ratas olemas, aga jälle e93 ja f01 jällegi ei ole, z seeraist rääkimata.oo7 kirjutas:Ma omaette hakkasin mõtlema, kas siis F10nele näiteks tagavara ratast/tungrauda ei saagi v?
Et peabki nende run-flat rehvidega ostma
 , minu omal puudus nii tung, veljevõti kui ratas ise - oli vaid purk vahtu ja runflat rehvid
 , minu omal puudus nii tung, veljevõti kui ratas ise - oli vaid purk vahtu ja runflat rehvid 

Nii väitis mulle tuttav kes ostis E90ne uuena
  Nii väitis mulle tuttav kes ostis E90ne uuenasiim .j kirjutas:F11 montaaž Dingolfingis

Huvitav kas siis tagavara ratas on lihtsalt lahtiselt pagassis. Seda õõnsust pagassi põhjas ju enam ei ole ?Reimers kirjutas:Aga siiski sai ju tellida tagavararatast ja tungiNii väitis mulle tuttav kes ostis E90ne uuena

Ma ise pole näinud kuid tuttav tellis varuratta E90 ja sinna see ka pandi
  Ma ise pole näinud kuid tuttav tellis varuratta E90 ja sinna see ka pandiSama tegin e60-l, kuid kui kohta ülds pole, siis on tõesti imelikReimers kirjutas:E90l visatakse see suur vahtplastist jurakas sealt põhjast välja ja asendatakse varuratta ja tungiga kuidagiMa ise pole näinud kuid tuttav tellis varuratta E90 ja sinna see ka pandi