Tere sooviks teada mitu bar peab olema tds-i paagi pumbal.
Mul auto 95a. Kui panin pumbale kella vahele näitas 0,5 bar ja siis hakkas mingist väikesest august küttet pritsima ,arvatavasti ülerõhk.
Nimelt mul niske probleem,et külmalt käijates lubab aga käima ei lähe.Soojalt käivitub ilusti.
Ei oska nagu kuskilt enam peale hakata.Kui mootor töötab siis töötab ilust ja sõidab ka hästi ,ei värise ega ei rapu.
Paagipumba surve 525 tdsa?
Re: Paagipumba surve 525 tdsa?
Ega tal seal miskit erilist rõhku ei ole küll jah, proovisin ise ka uut pumpa niisama käe vahel voolikutega ja tõesti pigem voolas kütus vabajooksuga kui täheldaks seal erilist rõhku. Äkki valgub sul kütus alla öö jooksul, ise olen sellega maadelnud kahe 525 tds-ga.
Egas paagipumba surve suurem polegi kuid ikkagi rohkem kahtlustan kütet. Tuttava sõnade kohaselt kes kasutab ainult Statoili Arktilist diiselkütet, tal probleemi enam hommikuti ei ole. Minul Diisel 24 küte sees ja - 18 läheb veel normaalselt kuid alla selle on jama. Ajab valget suitsu välja ja tahab rohkem käijamist kuid veab ikka käima, samas kui -15 läheb poolest pöördest käima.
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
OO sain oma murest lahti,eelsüüteküünald olid lepingu lõpetanud,kuigi ma just kaks nädalat tagasi panin uued 4tk beru küünald ja 2tk boschi omad(beru omad olid kõik läbi läinud).Võtsin pihustid maha et ka neid kontrollida ja panin eelsüüdet pihusti august paistis ilusti missugused küünal töötavad missugused mitte.
Pesin ja puhastasin ka kõrgsurvepumba seest,oli uskumatut savi täis.
Regullisin pumbakaant ja jälle kõik timm.
Pesin ja puhastasin ka kõrgsurvepumba seest,oli uskumatut savi täis.
Regullisin pumbakaant ja jälle kõik timm.
Mina panin kaks aastat tagasi oma 524-le mingid odavad "no name" küünlad ja siiani probleeme pole.TARTUMIKU kirjutas:OO sain oma murest lahti,eelsüüteküünald olid lepingu lõpetanud,kuigi ma just kaks nädalat tagasi panin uued 4tk beru küünald ja 2tk boschi omad(beru omad olid kõik läbi läinud).
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!