Angel eyes pirnid?(ingli silmade pirnid)?
Angel eyes pirnid?(ingli silmade pirnid)?
Niisis küsimus,et millised pirnid sinna lähevad või kas keegi siit foorumist müüb ka neid või saab ainult esindusest osta? oleks vaja pirne koos pesaga. huvitatud siis nende ostust,võib pakkuda.
Re: Angel eyes pirnid?(ingli silmade pirnid)?
kasutaja Kris müüb sobilike pirne põõrdu tema poole
Bmw sõidurõõm
Kui me räägime FL tuledest, siis oleks samuti huvitatud 

Kui ei eksi,siis seal käisid 10 w pirnid mis hästivarustatud autopoodides saadaval ja pole vaja koos pesaga, saab ka ainult pirni vahetada, vähemalt mina tegin nii.
sinna sobib suvaline 12v parktule pirn. originaalis on 10w, proovisin sinna panna 21w halogeeni (tuleb viilida üks ühendus ära, muidu ei mahu sisse) töötas hästi, 4w pirnid jäävad ka kena efektiga. pisikesed ledid seal ei tööta või hakkab erroreid pilduma.
760i
4w pirnid siiski liiga lahjad sinna, neid on näha alates sellest ajast kui hämaram on juba väljas, päeval neid näha pole.Tean, kuna pühapäevasel päeval kui ma neid vahetasin olid autopoed juba õhtul suletud, seega sai ostetud prooviks tanklast 4w, mis järgmine päev suure kaarega prügikasti lendasid, kuna nende panek sinna oli enamvähem võrdne sellega nagu neid polekski.
tegin pildid,et mida mul täpselt vaja on et tööle saada,kuna pole varem näinud,et millised peavad olema.

Kui pesa otseselt täiesti puudub, siis tõesti seda ka vaja, kuskilt lugesin just hiljuti, et ei ole need ka UM-is hingehinnaga.