väga ilus oli vaadata hulka ilusaid bmwsid

Madis_M kirjutas:Kas õhtusel Sikupilli aeglemisel on võimalus kalender kätte saada?
Jahakibo kirjutas:Kas keegi teabMadis_M kirjutas:Kas õhtusel Sikupilli aeglemisel on võimalus kalender kätte saada?

Õnneks pole Lost Continenti kaugele minna
  Õnneks pole Lost Continenti kaugele minna   

Palju õnneakibo kirjutas:Tundub, et täna vist ei jõua - HV-st Tanel helistas ja ütles, et mul HV aastalõpu loosiga natuke joppasÕnneks pole Lost Continenti kaugele minna

8,5K EEK on sinu
 8,5K EEK on sinu 
Kojamehed vahetatud nigu lipsti.JJ! kirjutas:Poisid, täna võtke kindad ja tööriistad kaasa palun ja aidake mul kojamehed ära vahetada!

Täis p*sad, üks juba katki.
 Täis p*sad, üks juba katki.  

,kui keegi veel alles
 ,kui keegi veel alles    

Ma satun ka täna sinna kanti
  Ma satun ka täna sinna kanti  

Ei läinud ka see neljapäev teistmoodiJJ! kirjutas:Poisid, täna võtke kindad ja tööriistad kaasa palun ja aidake mul /.../
 Reigo ja Switc olid kohe käsipidi kallal
 Reigo ja Switc olid kohe käsipidi kallal   
 Vanasti sõideti vähe rahulikumalt
 Vanasti sõideti vähe rahulikumalt 
Märg , märg, märg, mul on märjad salfakadakibo kirjutas:Ei läinud ka see neljapäev teistmoodiJJ! kirjutas:Poisid, täna võtke kindad ja tööriistad kaasa palun ja aidake mul /.../Reigo ja Switc olid kohe käsipidi kallal

Ma ei tea miks ma kokutama hakkasin.
 Ma ei tea miks ma kokutama hakkasin. 

ei näinud,kuid startides rohelisega, maaalusest parklast, oleks 1 mustavärvi Saab mulle keskelt sisse põrutanud
  ei näinud,kuid startides rohelisega, maaalusest parklast, oleks 1 mustavärvi Saab mulle keskelt sisse põrutanud   Kui õieti arusain siis kimas noormees, neiuga juttu puhudes Sossimäest punase tulega ülesse ning hakkas veel omakorda keerama Sikupilli kaubanduskeskuse poole, järgmise fooritaha.
  Kui õieti arusain siis kimas noormees, neiuga juttu puhudes Sossimäest punase tulega ülesse ning hakkas veel omakorda keerama Sikupilli kaubanduskeskuse poole, järgmise fooritaha.

Kuldreegel on, et tänavail leidub alati keegi, kes LE vastu eksib ja praegu see vallide tõttu eriti aktuaalneTiitS kirjutas:JJ võib-ollaei näinud,kuid /.../