veel huvitab ,kui raske on vahetada tulede juhtmeid need ju originaalis suht nirud, palju jama on sellega, kui kaugelt peale tuleb hakata, kas kaitsmekarbist, lülitist, või on veel variante?

targemaid ette tänades

Miks tulesi tahad ära vahetada E36 või siis E38 vastu ei näita korralikult? see vahetamine oleks ma aravn suht naljakas ja lõptulemus veel naljakamX-driver kirjutas:selline küsimus kas kannatab panna ette näiteks e36 või e38 esitulesid.
veel huvitab ,kui raske on vahetada tulede juhtmeid need ju originaalis suht nirud, palju jama on sellega, kui kaugelt peale tuleb hakata, kas kaitsmekarbist, lülitist, või on veel variante?
targemaid ette tänades

.
. ja siis pane sinna veel sinised pirnid sisse ja siis tuleb politseonu ja väänab sulle korralikult
  ja siis pane sinna veel sinised pirnid sisse ja siis tuleb politseonu ja väänab sulle korralikult  , sest lubatud on ju ainult valged ja kollased
 , sest lubatud on ju ainult valged ja kollased  ja ega ma arvan et need tuled mida sina sinna ette tahad panna nendega sõidad sa ainult esimese politseini ja ongi kõik
  ja ega ma arvan et need tuled mida sina sinna ette tahad panna nendega sõidad sa ainult esimese politseini ja ongi kõik