mootori lisasoojendus lammutusest või osta uuena?
mootori lisasoojendus lammutusest või osta uuena?
Kas tasub pigem kulutada 5000.- uue mootori lisasoojenduse peale või minna lihtsama vastupanu teed ja osta sama asi lammutusest 1200-1500.-?
parandada vist ei ole mõtet ja läheb kallimaks, nagu ma kusagilt foorumist juba lugesin, või?
parandada vist ei ole mõtet ja läheb kallimaks, nagu ma kusagilt foorumist juba lugesin, või?
Re: mootori lisasoojendus lammutusest või osta uuena?
mis mootorile?
e46 318d M47N 2003 a.
okei, sellist vastust ma lootsin mitte saada. aga võimalik, et saab seda lammutusest saadud eelsoojendit kuskil enne testida kui autole külge panna?!
ja ma vist eksisin pisut uue hinnaga ka, mis tegelikult on kuskile 15 000.- kanti ?!?!?!
ja ma vist eksisin pisut uue hinnaga ka, mis tegelikult on kuskile 15 000.- kanti ?!?!?!
jutt on sellest soojendist, milleta diiselmootor soojaks ei taha väga minna. elektriline on igal diislil olemas eksole? sest probleem sai alguse sellest, et paari kraadise külmaga ei tahtnud mootor kuidagi soojaks minna, sõites vaata, et veel kukkus seier veel tagasi alla poole.
ehk siis elektriline on kõigil diislitel ja defa on lisa?
lisaks veel, et auto on paar aastat tagasi toodud saksast.
muidugi tänud nii põhjaliku jutu eest.
ehk siis elektriline on kõigil diislitel ja defa on lisa?
lisaks veel, et auto on paar aastat tagasi toodud saksast.
muidugi tänud nii põhjaliku jutu eest.
pilte vaatasin. diagnostikast mulle nii väideti, diagnostikat käisin tegemas Troost autos, peaks ju olema täiesti tasemel koht. uurisin veel üle sealt ja öeldi sama varuosa kood 64129145439 ehk elektriline lisasoojendi.
1 termostaat sai ka vahetatud eelmine vahetatud, milline seda ei mäleta enam, väga odav nagu ei olnud. kui ma nüüd õigesti tean, siis peaks 2 termostaati veel olema, üks mootori juures ja üks käigukasti jaoks?
1 termostaat sai ka vahetatud eelmine vahetatud, milline seda ei mäleta enam, väga odav nagu ei olnud. kui ma nüüd õigesti tean, siis peaks 2 termostaati veel olema, üks mootori juures ja üks käigukasti jaoks?
-
- Huviline
- Kontakt:
minu ämma diislil on lisana webasto
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Ainult ploki soojendus (jahutusvedeliku või õli oma, ma ei tea kumb bmw´l on) koos juhtmestikuga maksab uuena umbes 2k ja selle paigaldusega saab igaüks hakkama, kellel tööriistad käes seisavad ning natuke midagi autodest teab. Ehk kui katki, osta uus ja vaheta ära.martp kirjutas:Kas tasub pigem kulutada 5000.- uue mootori lisasoojenduse peale või minna lihtsama vastupanu teed ja osta sama asi lammutusest 1200-1500.-?
Autonoomne Webasto kangem variant (Thermo Top P) diislile koos mobiilkontrolleriga maksab umbes 25k, ehk see sul ilmselt peal ei ole.
nii, see kord läksin seda teed, et saan soojendi lammutusest ning saan sellele ka mingi garantii, et asi töötab, ei tea loomulikult, kui õige see valik on, aga nii läks praegu.
nüüd hiljuti tekkis uus probleem. käivitub nüüd külmemate ilmadega kehvasti (mida külmem ja mida kauem on seisnud seda kehvemini) ja lisaks natuke viskab peale käivitus sinakat tossu välja pluss töötab lühikest aega ebaühtlaselt. seda teemat ma usun, et on juba käiatud kuskil kindlasti, aga igaks juhuks maini, äkki on lihtne ära tunda, milles probleem?!?
tänud muidugi teemat lahkamast, asi peaks lähiajal saama ära tehtud, eks näis kaua vastu peab!
nüüd hiljuti tekkis uus probleem. käivitub nüüd külmemate ilmadega kehvasti (mida külmem ja mida kauem on seisnud seda kehvemini) ja lisaks natuke viskab peale käivitus sinakat tossu välja pluss töötab lühikest aega ebaühtlaselt. seda teemat ma usun, et on juba käiatud kuskil kindlasti, aga igaks juhuks maini, äkki on lihtne ära tunda, milles probleem?!?

tänud muidugi teemat lahkamast, asi peaks lähiajal saama ära tehtud, eks näis kaua vastu peab!
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Kas eelsüüteküünlad on kontrollitud?martp kirjutas:nii, see kord läksin seda teed, et saan soojendi lammutusest ning saan sellele ka mingi garantii, et asi töötab, ei tea loomulikult, kui õige see valik on, aga nii läks praegu.
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
küünlad korras.TiitR kirjutas:Kas eelsüüteküünlad on kontrollitud?martp kirjutas:nii, see kord läksin seda teed, et saan soojendi lammutusest ning saan sellele ka mingi garantii, et asi töötab, ei tea loomulikult, kui õige see valik on, aga nii läks praegu.