cd bokside erinevus
cd bokside erinevus
Ostsin siis boksi koos plaaditaskuga(see mis seal sees on), kuna endalt varastati see tasku ära, boks ise jäi alles, ostsin siis uue boksi koos plaaditaskuga, aga klemmid on erinevad, mul on 3 väikest, uuel boksil 3 märksa suuremat. Ühesõnaga siis boksi põhjas on 3 klemmi, kus peaks vool sisse käima, aga ei tea millistele oleks vaja anda voolu peale, et cd tasku poksist kätte saada.
Kas kellelgi on juhtmed bagassis lahti, et voolu peale anda ja saaks boksi kätte (ei ole see kõige pisem otsik ) või keegi teab millistele klemmidele tuleks anda voolu peale??
Kas kellelgi on juhtmed bagassis lahti, et voolu peale anda ja saaks boksi kätte (ei ole see kõige pisem otsik ) või keegi teab millistele klemmidele tuleks anda voolu peale??
Viimati muutis andriu, 17.10.2010 14:27 54, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Re: cd boksist oleks vaja välja saada cd'de tasku
Keera kaas maha ja sealt nokitsedes saad ka kasseti kätte.
olen proovinud, seal palju mutreid pisikeste peadega, mille pead keerates puruks lähevad. oleks vaja voolu üpeale anda, oleks olemas, aga ei julge huupi lasta.
mis autolt see box pärit on?
ei kujuta ette, mul endal 99a 735 ja need voolu klemmid on poole pisemad, sellesmõttes on nad ka 3 järjestikust, kuid mul päris peenikesed, boksil märksa paksemad.
pilt siis, sellelt oleks vaja kätte saada.
http://www.upload.ee/image/865728/DSCN1433.jpg
pilt siis, sellelt oleks vaja kätte saada.
http://www.upload.ee/image/865728/DSCN1433.jpg
skeemi järgi on box'il klemm nr.1 mass ja nr.2 +12V. Kui pistikult numbreid välja ei loe, siis võid massi ka otse korpusesse proovida anda. Kõik on muidugi omal vastutusel.... 

saan homme ühe sõbra bemmil proovida, kuid ei tea millised tal, äkki on samad, aga kui ei, siis peab su katse järgi eksperimenteerima, saagu siis mis saab.
sõbra e 36'l täpselt sama boks, ja sain kasseti välja, kuid minu üllatuseks see kassett minu e38'le ei sobigi, arvasin et nad kõik samasugused, ühesõnaga mõttetu väljaminek oli.
palju paljas kassett muidu maksta võiks oskab keegi öelda?
palju paljas kassett muidu maksta võiks oskab keegi öelda?
Re: cd bokside erinevus
Kataloog+Varuosade laoseis=
Kood: Vali kõik
Artikkel Nimetus Tallinn Tartu Pärnu Kohtla-Järve Peetri Moto Hind DC Müügihind
65128375836 CD-magazine 0 1 0 0 0 0 769.25 E 923.11
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
uut pole pointi osta, pigem kasutatud.
Ise küsin ise vastan
kassetid on vastavalt boksidele erinevad.
kassetid on vastavalt boksidele erinevad.