e28 uudishimu
-
seltsimeesrobert
- Huviline
e28 uudishimu
tere. kysimus oleks lihtne et mis te arvate bmw e28 520i-st v2ljalase 86. kuidas selline isend ka vastu peab ja kas on mul m6tet selle autoga tegeleda.
mul v6imalik selline isend saada ja ise ma pole kunagi bmw omanik old ja siis selline kysimus
auto on iseenesest suht korralik sellise aasta k2igu kohta. pole l2bivat roostet ega midagi kere on tip top ja moto tuxub ka kenasti, ainul v2ike klapi tix on sees
ega see erilist hullu endast ei kujuta. aga jah andke teada mulle mis ta endast kujutab.
Re: e28 uudishimu
mis vastust sa siit nagu ootad siis?
e28 on klassika, üldiselt tänapäeval ostetakse selliseid asju hobikorras, pühapäeva autoks. kui sa tahad seda omale igapäeva liiklemiseks osta siis põhimõtteliselt on paremaid variante. E34 ja muude selle ajastu bemmide varuosade hinnad ja saadavus on praegu kõige parem.
e28 on klassika, üldiselt tänapäeval ostetakse selliseid asju hobikorras, pühapäeva autoks. kui sa tahad seda omale igapäeva liiklemiseks osta siis põhimõtteliselt on paremaid variante. E34 ja muude selle ajastu bemmide varuosade hinnad ja saadavus on praegu kõige parem.
Re: e28 uudishimu
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!