E36 Diffri korpuse vahetus.
E36 Diffri korpuse vahetus.
Masinaks e36 2.0 110kw, kuid diffri üks kinnitus puruks(malm), ning olemas 1.8 e36 korpus, väliselt sama. Plaan oleks enda sisu panna sinna 1.8 korpusesse. Kuid miskit kõrva jäänud, et hambumine, lõtkud jne pannakse paika nende õhukeste seibidega seal sees eks? Kuid kui ma panen enda diffrilt kõik seibid ja kõik jupid sinna 1.8 diffrisse, siis peaks ju hambumine jne kõik ok jääma? Ning kas see korpus üldse sama oN`? Seal sees peaks olema leguleerimis seibid siis eks? Et ulguma differ ei jääks on ise vist väga raske seda nii täpselt kokku panna? Sest hambumine jne peab kõik ok jääma ju.
Re: E36 Diffri korpuse vahetus.
Tähtis on vedava võlli ja taldrik hammasratta vaheline lõtk, ja diffri laagrite pingsus. Ma arvan, et kui sa diffri sisu ümber vahetad, siis peab ikka need lõtkud ja pingsused üle kontrollima.
(proovi, pole keeruline) [Ja üks asi veel, et kahest diffrist ei tasu ühte kokku ehitada, kuna diffri detailid (Taldrik hammasratas ja vedava võlli hammasratas) on omavahel paaris töödeldud ja mõeldud olema koos.]
-
hanno
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Re: E36 Diffri korpuse vahetus.
Kui ma lihtsalt teemad õigesse kohta tõstan, siis ei saa keegi sellest aru, et midagi valesti tehtud.
Meil on olemas igale seeriale omad alamfoorumid.
Kui juba mudelid ja seeriad pealkirja kirja pannakse, siis võiks teemad ka õigesse kohta tekitada.
Šokiteraapia korras täna panen kõik üldise tehnilise esimese lehe peal olevad mudelikohased teemad lihtsalt lukku.
Meil on olemas igale seeriale omad alamfoorumid.
Kui juba mudelid ja seeriad pealkirja kirja pannakse, siis võiks teemad ka õigesse kohta tekitada.
Šokiteraapia korras täna panen kõik üldise tehnilise esimese lehe peal olevad mudelikohased teemad lihtsalt lukku.