Tagatulede poleerimine?
- BMWE34Mell
- Huviline
Re: Tagatulede poleerimine?
nu kui keegi paari õlle eest seda teeks siis laseks teha, aga kui keegi nõus pole siis leian ise viisi kuidas poleerida.
Mina lasin enda tulesid Tartus Atlanteses poleerida, maksin kahe tule eest 50kr.
BMW E28 524td
- BMWE34Mell
- Huviline
kokku 50.- ?
BMW E28 524td
- BMWE34Mell
- Huviline
ma sealt kodukalt uurisin, ma ei leidnud sellist teenust nagu tulede poleerimine... 

Ega ei olegi eraldi sedaBMWE34Mell kirjutas:ma sealt kodukalt uurisin, ma ei leidnud sellist teenust nagu tulede poleerimine...

Helista ja uuri...või saada meil.
BMW E28 524td
kuidas saab 2-lehekülge tulede poleerimisest heietada.. ****. tee ükskord ära juba!
- BMWE34Mell
- Huviline
take it easy 

Sul oleksid need tuled juba ammu päikese käes peegeldamas, kui oleksid esimese suvalise purgi poleerpastat ära ostnud ja ühe tulega katsetanud või helistanud mõnele soovitatud teenusepakkujale.
- BMWE34Mell
- Huviline
mida sa spämmid? Kui sul midagi teemakohast öelda pole, ära postita siia teemasse, aitäh
See teema oleks paras lukku panna. On pakutud igasugu variante, kuidas ise teha ja erinevaid kohti, kus teha saab. Pole mõtet loota, et lõpuks kellelgi hale hakkab ja tuleb poleerib "aitäh" eest su tuled ära.
Osta lõpuks seda paberit ja/või pastat ja tee see asi ära, foorumis jahudes tuled läikima ei lähe
Osta lõpuks seda paberit ja/või pastat ja tee see asi ära, foorumis jahudes tuled läikima ei lähe