olen kuulnud, et hambapasta pidi ka toimima

Ma kirjutasin suht selgelt "vesipaber" , milles probleem?Steven89 kirjutas:Liivapaberiga polegi mõtet, vaid VESILIIVAPABERIGA.
Kui vesiliivapaberiga teha, siis peale poleeri on tuled nagu uued. Pärast pane mingi vaha ka peale.
BMWE34Mell kirjutas "liivapaberiga" Liivapaber ja vesiliivapaber on 2 eri asja - milles probleem?Ma®tin kirjutas:Ma kirjutasin suht selgelt "vesipaber" , milles probleem?Steven89 kirjutas:Liivapaberiga polegi mõtet, vaid VESILIIVAPABERIGA.
Kui vesiliivapaberiga teha, siis peale poleeri on tuled nagu uued. Pärast pane mingi vaha ka peale.
Mina tean neid kahte firmat:BMWE34Mell kirjutas:selge, aga kus seda pastat müüakse?
G3 Pasta-eemaldab kergelt P1500 abrasiivi jäljed. Spetsiaalselt väljatöötatud värskelt värvitud pindade jaoks.Väga hea tulemuse saavutamiseks niisutada poleerimisketast.Poleerimisel kasutada valget (kõva) poroloonketast.Ei sisalda silikooni
aga tuled ju plastikustSpetsiaalselt väljatöötatud värskelt värvitud pindade jaoks.
Mõlemad lehed töötavad, aga Ajavaimul lihtsalt pole mingit infot sinna kirjutatudBMWE34Mell kirjutas:link ajavaim ei tööta, valge leht on, kus on ainult lingid ja muud ei midagi. kummastki lingist polnud kasu mitte midagi kahjuks. ei näinud kummalgi lehel neid pastasid.
Kõik pastad on välja töötatud värvi/laki jaoks, kuid saab edukalt poleerida ka plastpindasi.BMWE34Mell kirjutas:aga tuled ju plastikustSpetsiaalselt väljatöötatud värskelt värvitud pindade jaoks.
Kui sa asjadest nii kaugel oled, siis mine lase kuskil need tuled ära poleerida ja on omal muret vähem.BMWE34Mell kirjutas:no ma tõepoolest ei tea ju mis asi see vesipaber on. kuulen esimest korda ja pole näinudki midagi sellist.