Keegi on ehk käinud lähemalt vaatamas / katsumas antud masinat?

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=696591

Esimene ei tule üldse lihtsalt ära, kui seda ei kasutata. Tagastange parem pool paistab kas porine või kahjustatud. Rool paistab samasugune nagu minuomal, missest et mul 70k juures km ning 3 aastat vahet
 Esimene ei tule üldse lihtsalt ära, kui seda ei kasutata. Tagastange parem pool paistab kas porine või kahjustatud. Rool paistab samasugune nagu minuomal, missest et mul 70k juures km ning 3 aastat vahet  

Soovitan ka antud kupeed, auto omaniku teades võib järeldada, et see on väga heas korras isend..isegi ilma nägemata(kuigi olen näinudTiitR kirjutas:Kas otsid kindlalt bensukat ja manuaali?
Mul oleks muidu pakkuda üks 08/2004a. 330cda 150 kw. Pea kõik vidinad-tudinad on küljes, mis tellida sai. Välimus sama, steptronic, värviks tumedam hall metallik, 17" ilus orig. velg, xenon, sama sportnahksisu (el. mälud+soojendused, samuti peeglid), navi 16:9 ekraan, Harman Kardon heli+võimendi, parkimisandurid. Saksamaalt alates 1 omanik 45 aastane mees...korralised hooldused korralikult tehtud. Hinnaks mingi 190tuh. Kuskil kunagi veel müütatud pole. Kui suurem huvi, siis anna märku.
 ).
 ). Kus kohast sa sellist tarkust lugesid?
 Kus kohast sa sellist tarkust lugesid?Ei ole siis?Zipp kirjutas:Kus tuli isane väljaKus kohast sa sellist tarkust lugesid?

see ju päris poisikese jutt...Steven89 kirjutas:Kupeed ja kolmesed on naistele.
räägi, kas oled midagi juba välja ka vaadanud?coleybwoy kirjutas:Hei hei,

coleybwoy kirjutas:täna sai käidud lähemalt piilumas ühte VÄGA erksat pilli... hõbedane "kolmene" kupee... 3.2L mootoriga

Tee siis autost teema ka!kotkapoeg kirjutas:sai ära ostetud see auto
amordid ja puksid vajasid vahetust.
Muidu võib rahul olla.