-Kas selle auto puhul on vaja teha rihma/ketivahetust? - mina sain aru, et ei ole vaja!
-Kas automaatkast on hea omaniku(teostab õlivahetust) puhul lollikindel? - eelnevalt on mul olnud Audi ja sealt on negatiivsed kogemused.
-Kas 525d 120kw on palju ökonoomsem? - mina sain aru, et ainult 0,5l/100km ökonoomsem.
-Äkki oskab keegi seda isendit kommenteerida http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=668391 ?
Vaja oleks, siis pereautot suht-mõistlike kuludega. Aastane läbisõit ca 10..15 000km.
Tänud ette nõuannete, soovituste ja manitsuste eest!

Muidugi on auto ise ka väiksem.
  Muidugi on auto ise ka väiksem.

Peeglite kokkuklappimise funksioon ei toiminud, mõningad pikslid kustunud, salongi klaasid kiskusid ka veitsa uduseks!?! Mootor käis ühtlaselt, oli olemas isegi juhiistme mašaazi funksioon ja mootori eelsoojendus. Üldpilt oli hea ja talvised 16`tollised veljed olid ka praktilisemad...
  Peeglite kokkuklappimise funksioon ei toiminud, mõningad pikslid kustunud, salongi klaasid kiskusid ka veitsa uduseks!?! Mootor käis ühtlaselt, oli olemas isegi juhiistme mašaazi funksioon ja mootori eelsoojendus. Üldpilt oli hea ja talvised 16`tollised veljed olid ka praktilisemad...