E34 520i ühte pütti ei ole taga. ?
E34 520i ühte pütti ei ole taga. ?
Oskab keegi öelda millest võib tingitud olla ühe püti mitte taga olek, kui annad pöördeid tuleb mingi 5000 pöörde pealt taha. Kas võib viga olla süütepoolis. ?
Bmw...(Y)
Re: E34 520i ühte pütti ei ole taga. ?
Süütepoolis asi ei ole proovisin teist ja ikka ei toimi. Sädet küünlal ei ole kui maha võtad, küünal on märg. Milles võib probleem olla, et vool ei jõua süütepooli . ? Kuhu need süütepooli juhtmed üldse jooksevad. ?
Bmw...(Y)
Kunas küünlaid vahetasid ja kas on õiged küünlad peal?
Ja võiks alati täpsemalt kirjutada mis viga, mitte teemat kohe lukku lüüa, saavad ka teised teada võimaliku probleemi lahenduse.
Ja võiks alati täpsemalt kirjutada mis viga, mitte teemat kohe lukku lüüa, saavad ka teised teada võimaliku probleemi lahenduse.

F11
Küünal seda ei mõjuta, targemad mehed ütlesid mulle et ajus mingi osa kärssab sisse ja siis ta jagab süütepooliesse valel ajal vähem ja rohkem voolu. Niimoodi ei saagi üks silinder korralikult töötada.
Bmw...(Y)
Aju lõputranss kärsab siis sisse, kui süütepool vigane
Siis on harilikult pooli lõhki löönud
Samas võib viga ka kuskil mujal olla
Siis on harilikult pooli lõhki löönud
Samas võib viga ka kuskil mujal olla
http://www.diagnostika.ee/JutukeBMWst.htm
Vale marki ja kulunud (suure vahega) küünlad võivad põhjustada pooli läbi minemist küll (hakkab poolis üle lööma). See omakorda hakkab ajule...
Tagajärg on likvideeritud, aga ma mõtlesingi just rohkem põhjust.
Vale marki ja kulunud (suure vahega) küünlad võivad põhjustada pooli läbi minemist küll (hakkab poolis üle lööma). See omakorda hakkab ajule...
Tagajärg on likvideeritud, aga ma mõtlesingi just rohkem põhjust.

F11