Olen ka poolt. Moded on ka inimesed ja kuna nemad aktiivselt siin foorumis tegutsevad, siis teevad rohkem vigu siin kui teised. Näiteks mismoodi arutelu vee külmumise kohta offtopic on esimese lume teemas. Kas tõesti ei tohi sinna muud kirjutada kui lehekülgede kaupa iga päeva kohta: "Täna sadas lund"; järgmisel päeval: "Täna sadas palju lund". Pärast tõesti huvitav lugeda  

.
Piirangud on vajalikud aga miks kõike ja kogu aeg eriti lühikese keti otsas hoida. Foorum on ikka suhtlemise koht, vastasel juhul võiks ju staatilisele kodukale õpetlikud tekstid üles riputada ja neid siis aegajalt täiendada. Mulle ka offtopicud ei meeldi aga minuarust kõige õigem lähenemine oleks see, et teemasid puhastatakse 
ainult kasutajate tagasiside peale, ehk kui tuleb kriitiline hulk offtopicu tagasisidet, siis mode vaatab kas vajab puhastust või mitte, sellist foorumit oleks nõus ka omalt poolt toetama, diktatuuri peale aga rahakoti rauad ei avane.
Mis siis juhtunud oleks kui teemaalgataja oleks oma murele saanud siit vastused, natuke arutanud, ja siis lasknud teema ise sulgeda, et vastus käes. Ning miks ei või teemaalgatajatele keegi lihtsalt märku anda, et "kuule, su teema ei ole väga teemakohane, palun tee asi lühidalt ja anna märku kui lukku võib panna, vastasel juhul paneme ise".  

Ehk siis inimlikkust ja sõbralikkust, või kui tekib mõnel keelab-käseb-poob-ja-laseb kompleks, siis tuleb teatepulk edasi anda.
Ahjaa, ja vaadake "minu esimene bmw" teemat, mõni on sinna kõik oma bmw-d ritta sättinud, ja tule taevas appi, mõnel on seal kogu autoajalugu. Sisuliselt terve teema on offtopicut täis.