parandan - mine nüüd võta peatäis ..H_Margus kirjutas:mine nüüd maga peatäis ...
Oleks sa Major siis vastaks rõõmsalt Just nii, hr. major!H_Margus kirjutas:parandan - mine nüüd võta peatäis ..H_Margus kirjutas:mine nüüd maga peatäis ...
"mulle sinu mured, küll krt oleks lihtne elada"
Ehk-et kui kaasa ei lalise, siis ära postita? Keegi pole piisavalt respekti saanud või milles teema uba?Kellele teema tundub mõttetu, ärgu võtku sõna
Sa ei saa vist ikka aru, teemaga ma otsisin tunnustust ka nendele inimestele, kellel pole võimalik esinduses töid lasta teostada (sest ju polegi võimalik, et vähema rahaga on võimalik autot teiste ja enda jaoks meeldivamaks teha kui rohkemaga. Juba puhtalt see annab ju paljude jaoks mulje, et ooooo bmw originaal jupp, näiteks udutuli 2099.- või siis mingi TYC oma 350kr, et kes paneb odavama pole nii hooliv kui see, kes paneb originaaliH_Margus kirjutas:Ehk-et kui kaasa ei lalise, siis ära postita? Keegi pole piisavalt respekti saanud või milles teema uba?Kellele teema tundub mõttetu, ärgu võtku sõna
Olen lasknud esinduses auto[d] remmida, alternatiivsetes firmades ja võimalusel ka põlveotsas ise teinud - ei näe probleemi ..
Suures plaanis ei ole ka kohe kindlasti selle foorumi suhtumine halvustav, olge ikka rõõmsamad![]()
Meil kõigil on omad võimalused ja ei saa ju kohe hinge matta, kui keegi kusagil ehk vihjas vms.
Teema arendus on natuke taga pool, loe nüüd ilusti tagasi...TarMoH kirjutas:Okei, aga samas, miks ma peaks mingi 3-4 tundi mässama, kui ma saaks lasta selle UM'is näiteks 30 minutiga ära teha? Parem panen selle ülejäänud 3 tundi auto hoolduse peale( ehk puhastan vahatan pesen ) ... mõnele on lihtsalt aeg väärtuslikum kui teistele ja kui tahetakse nokitseda, siis okei ... minupärast nokitsegu ... auto vastu hoolivust näitab ülesse ikkagi kogu kompott mitte UM'i arved... lihtsalt... kas sa oled nagu näinud, mis pointiga lugejate teemades autod on .. minul näiteks see remondipäevik - paljudel teistel ka. Mul lihtsalt hea vaadata, mis millal tehtud. Kui autot hakkan kunagi müüma, siis hea näidata, et mis tehtud... mitte ei lähe põrsas kotis müüma. Ka paljudel teistel on see remondiblogi eest ! Kõik on lihtsalt nii üldine, et sa tuled lambist panema, et kõik, kes UM'is käivad, neeed ei hooli vaid need, kes näpuotsas meisterdavad, need on hoolivamad... Mida iganesma ei hakka rohkem siia kirjutama, point on vist enam vähem ära öeldud... Huvi pärast tahan teema arendust edasi näha.
-RV- kirjutas:Sa ei saa vist ikka aru, teemaga ma otsisin tunnustust ka nendele inimestele, kellel pole võimalik esinduses töid lasta teostada (sest ju polegi võimalik, et vähema rahaga on võimalik autot teiste ja enda jaoks meeldivamaks teha kui rohkemaga. Juba puhtalt see annab ju paljude jaoks mulje, et ooooo bmw originaal jupp, näiteks udutuli 2099.- või siis mingi TYC oma 350kr, et kes paneb odavama pole nii hooliv kui see, kes paneb originaaliH_Margus kirjutas:Ehk-et kui kaasa ei lalise, siis ära postita? Keegi pole piisavalt respekti saanud või milles teema uba?Kellele teema tundub mõttetu, ärgu võtku sõna
Olen lasknud esinduses auto[d] remmida, alternatiivsetes firmades ja võimalusel ka põlveotsas ise teinud - ei näe Saprobleemi ..
Suures plaanis ei ole ka kohe kindlasti selle foorumi suhtumine halvustav, olge ikka rõõmsamad![]()
Meil kõigil on omad võimalused ja ei saa ju kohe hinge matta, kui keegi kusagil ehk vihjas vms.), aga on ikkagi hoolad autoomanikud. Ning ega ma ei laida teeninduse teenuseid tarbivaid inimesi, vaid lihtsalt toodi ja tõin näite, et alati ei ole selle taga hoolivust
Mis jutt see nüüd on,sa ju lugeda oskad? Sai ju mainitud, ( paneb lausa ütlema roppe sõnu) et fck Ma ei ütle midagi UM'i kohta halba, krt küll. Väga hea koht, eriti Tartu oma (minu arust)! Lihtsalt Lugejate autode alt hakkas silma, et KA siin kehtib lihtne reegel, see kellel rohkem plekki sellele ka suurem austus ja nendest ka suurem hooliva autoarmastaja staatus. Et lihtne asjaarmastaja pole saanud üldse endale nii head lugupidamist lugejate poolt (tundub, vb tundub valesti aga nii arvangi ju ainult mina). FCK juba kahetsen, et oma paar mõtet siia kirja panincoleybwoy kirjutas:klge mis teema see nüüd siis on.
Et kui sina teed põlve otses oled kõvem vend kohe?
Mine puhka jalga veidikene eksole.
Vot kõik meist ei ole teab mis automehaanikud ja aretajad. Mõni meist on ka niisama selle automargi austaja ja võibolla endal niipalju teadmisi kogu selle masina ülesehitusest ei ole. Kas see tähendab, et ma hoolin oma autost vähem?
Näiteks mu oma auto on ostetud UMist uuena ja kui kogu teenindusajalugu näpuga üle käia siis jäägitult KÕIK hooldused ning remondid seal tehtud (algne omanik oli UMiga väga lähedalt seotud).
Niipalju kui mul võimalusi ja vahendeid on, katsun ma seda jätkata ja pealegi kui ma käiks kuskil "Vasja" juures ning pärast midagi p****e läheks siis oh seda häda ja viletsust. Margiesinduses saad sa vähemalt garantii. Lähed oma arvega sinna ja ütled poistele: "Mis sitasti see uuesti!" ja neil pole millegi üle vaielda ka. Vaevalt, et "Vasja" sulle mingisugust garantiid pakub oma tehtud tööle.
Igatahes väga mõttetu teema üleüldse!
coleybwoy kirjutas:
Vot kõik meist ei ole teab mis automehaanikud ja aretajad. Mõni meist on ka niisama selle automargi austaja ja võibolla endal niipalju teadmisi kogu selle masina ülesehitusest ei ole.
Mina saan sellest kõuliPoi jutust nii aru, et tema ei jaga autodest midagi ja tema jaoks on nii, et mis asja bemm? mhhh Muidugi ja nii ongiHannesT kirjutas:coleybwoy kirjutas:
Vot kõik meist ei ole teab mis automehaanikud ja aretajad. Mõni meist on ka niisama selle automargi austaja ja võibolla endal niipalju teadmisi kogu selle masina ülesehitusest ei ole.
Õli tulle valades: Kui sul selle meie automargi ülesehitusest mingit suurt aimu ei ole, siis kust sa tead üldse, et see sinu jaoks see õige on? Niisama värvi järgi ju mehed autot ei vali.
Hmm kas siis teema tegmine teeb sind hoolaks omanikuks, huvitav vaatenurk. Minu arust on see info lihtsalt teistega jagamiseks ja kommentaaride saamiseks või mis? Btw sa kirjutasid kõulPoi nime valestiArtur_L kirjutas:MIllegipärast ma arvan, et Coleybow kannab enda autost paremini hoolt kui 2 eelkõnelejat.
Mitu bmw'd tal on? Ja mitu sinul? Kus sinu teemad on? Sa pole ju hooliv omanik, kui sul teemat pole.
Üldiselt pean mina seda samuti mõttetuks teemaks, kus keegi väljendab uduselt oma seisukohta ja ei saa ise ka aru mida ta tegelikult tahab.
mulle küll jäi su jutust mulje, et sa ei räägi esindusest ainult, vaid inimestest, keda peaks tunnustama, kuna nad on endale üle võimete auto ostnud ja seda üleval pidada ei jõua ning asjal ära rondistuda lasevad, neile peaks miskipärast ämbriga rispekti jagama-RV- kirjutas: Sa ei saa vist ikka aru, teemaga ma otsisin tunnustust ka nendele inimestele, kellel pole võimalik esinduses töid lasta teostada]