Küss: BMW E34 käetoed esiistmetel

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Photo123
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E65 @200kW

Küss: BMW E34 käetoed esiistmetel

Postitus Postitas Photo123 »

Mul on 88a 520i automaat. Kõik on ilus ja puhas, kuid tahaks käetugesi esi istmetele. Kas ja kus neid müüakse ja mis maksavad? KAs pean koos istmetega välja vahetama või on kuskil istme sees juba see käetoe pesa see.

Tänud vastajatele!!
Kasutaja avatar
Martin_R
Huviline

Postitus Postitas Martin_R »

On võimalik külge panna küll. Käetugi kinnitub paari poldiga seljatoe raami külge. Augud tuleb minu mälu järgi vist ise puurida. Seljatoe tagusele kattele pead õigesse kohta aasad sisse lõikama. See pole kuigi raske muidugi.

Iseasi on, et kust neid saada. Keegi neid eraldi ilmselt ei taha müüa, sest pärast pole selle istmega enam midagi peale hakata (auk ju külje peal sees). Ainus võimalus, kui kellelgi on täiesti p...ses istmed vedelemas ja need poolmuidu ära annab. Kanga värv peab muidugi ka sobima.
Photo123
Huviline
Peamine sõiduk: BMW E65 @200kW

Postitus Postitas Photo123 »

tänx et vastasid
Kasutaja avatar
janar
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas janar »

[quote]
Iseasi on, et kust neid saada. Keegi neid eraldi ilmselt ei taha müüa, sest pärast pole selle istmega enam midagi peale hakata (auk ju külje peal sees). Ainus võimalus, kui kellelgi on täiesti p...ses istmed vedelemas ja need poolmuidu ära annab. Kanga värv peab muidugi ka sobima.

Kui väga häda käes, siis areta midagi keskkonsooli peale.

Muide endal samaliigiline probleem, et oleks tahaustesse tuhatoose vaja, aga kes neid siis ikka ilma uue uksepolstrita müüb...

[/quote]

Njah, minu omal on juhiiste vahetatud millalgi käetoega istme vastu (käetuge muidugi enam pole - ainult auk, mida katab vana ist,e tagumine osa)
Vasta