Vaja e39 touringule kiiret ja asjalikku tagasilla pukside va

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Tarx
Huviline

Vaja e39 touringule kiiret ja asjalikku tagasilla pukside va

Postitus Postitas Tarx »

Probleem 98a. e39 touringu sillapukside vahetamisega.Esindused kipuvad rem.-le kuluva aja kohta ümmargust juttu ajama... ja hingehinda küsima.Samuti puksidest,mis pidid vaid originaalid sobima.Ehk oskaks mõni tore inimene soovitada asjalikku rem.töökoda kus hinna ja kvaliteedi tase ka vastuvõetav oleks.Vaja vahetada 4 silla raami puksi.Ette tänades Tarx.
Kasutaja avatar
Aare
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Aare »

[quote][i]Algselt postitas Tarx[/i]
Probleem 98a. e39 touringu sillapukside vahetamisega.Esindused kipuvad rem.-le kuluva aja kohta ümmargust juttu ajama... ja hingehinda küsima.Samuti puksidest,mis pidid vaid originaalid sobima.Ehk oskaks mõni tore inimene soovitada asjalikku rem.töökoda kus hinna ja kvaliteedi tase ka vastuvõetav oleks.Vaja vahetada 4 silla raami puksi.Ette tänades Tarx. [/quote]

Kui rahakott ei jõua seda remontida, tuleb odavama autoga
sõita;)

tõenäoliselt on põhjus väga proosaline - kuna seal on palju
alumiiniumist hoobasid ning puksi kest terasest, siis
on see alumiiniumi sisse kõvasti kinni jäänud äkki.....
seepärast ka ümargune jutt...
Raivo
Huviline
Peamine sõiduk: GS

Postitus Postitas Raivo »

[quote][i]Algselt postitas Tarx[/i]
Probleem 98a. e39 touringu sillapukside vahetamisega.Esindused kipuvad rem.-le kuluva aja kohta ümmargust juttu ajama... ja hingehinda küsima.Samuti puksidest,mis pidid vaid originaalid sobima.Ehk oskaks mõni tore inimene soovitada asjalikku rem.töökoda kus hinna ja kvaliteedi tase ka vastuvõetav oleks.Vaja vahetada 4 silla raami puksi.Ette tänades Tarx. [/quote]
vt oma e-maili!

ning milleks maksta hinge hinda, kui on ka võimalik sama kvaliteetset tööd ning odavamalt?!
GS
Tarx
Huviline

Postitus Postitas Tarx »

to Aare:ei oskagi midagi normaalselt su vastuse esimese poole peale kosta
:)kuidagi väga labane ja lapsik tundus.Probleem pole maksejõus,vaid ma ei näe põhjust raha kahele poole lahmida.Tore,et lõppu ka siiski midagi asjalikku lisasid!
Tänud sulle Raivo.Võtsin ühendust!
Kasutaja avatar
Aare
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Aare »

Lugeda tuli ridade vahelt:D
Point nimelt selles, et nii 98 a autoga ma mööda külaseppi ei käiks, neid "mul sõber teeb hästi" jutte ja tegelikkust paraku küllalt nähtud. Ka kogemus teatud bmw-spetsiifiliste tööde tegemisel näitab, et vaatamata kirvena tunduvale hinnale on seda odavam kasvõi esinduses teha kui päris suva kohta minna.

BTW, mul tegi vend ülikoolis kursusetööd ja selle raames helistati läbi ka kõik vähegi bmw nime nimetada julgevad firmad. Tulemustest ma siin pajatama ei hakka parem;) - aga väga lihtsate asjadega ajas nii mõnigi kiidetud "tegija" sellist ummamuudut et lase aga olla.
Vasta