Ehk siis pika jutu lõpetuseks

ryan kirjutas:huvitav millega see tln UM seal tegelebma olen 2 päeva tulutult helistanud ja keegi ei võta toru??? kui nii kiire siis võiks inimese palgata kes tegeleb ka telefoni vastuvõtmisega
helistasin ka üldnumbrile ja suunati ja siis ka ei vastatud ja nii 2 päeva järjestmarks kirjutas:ryan kirjutas:huvitav millega see tln UM seal tegelebma olen 2 päeva tulutult helistanud ja keegi ei võta toru??? kui nii kiire siis võiks inimese palgata kes tegeleb ka telefoni vastuvõtmisega
Üldjuhul, kui hooldus, või varuosad hõivatud, võtab kõne noorik üld-telefonil ja suunab ise kuhu vaja.
Mul vaid meeldivad kogemused UM-ga.
Terv.marks
See on üsna paratamatu, et mingi optimeerimine response time osas nii või teisiti tuleb teha. Ega nad ei saa sellepärast endale 30-t telefoninäitsikut tööle võtta, et ryan saaks kindlasti minimaalselt 10 sekundi jooksul toru otsaryan kirjutas:helistasin ka üldnumbrile ja suunati ja siis ka ei vastatud ja nii 2 päeva järjestigaljuhul see ei ole normaalne või mis??
selline ettevõte nagu BMW ainuesindaja peaks ikka oma tööd paremini tegema. see ju peegeldab väga palju selle firma iseloomu, kuda oma klientidesse suhtutakse ja see võiks parem olla ! vat seal on vajaka!
Ma siiani küll saanud väga viisaka teeninduse ning kõik, mis vajalik aetud. Muidugi see on jah natuke imelik, et tihti telefonikliente eelistatakse leti ääres seisjatele aga ... kui jutule saada siis teenindus on alati ok olnud.ryan kirjutas:kas sellist UMi me tahtsimegi??
Ei tahtnud. Tahaks sellist, kus iga kord kui tüübleid ostad saaks tasuta kallist konjakit, varuosad oleksid odavad (mõned isegi tasuta), ja teenindaja teaks peast kui paks on E28 mitteventileeritav tagumine piduriketasryan kirjutas:
kas sellist UMi me tahtsimegi??
kupee kirjutas:
varuosade letiga 85% rahul. ( saatsin P.M kirja, et soovin X varuosa ja varuosa koodi. palusin ära tellida. Kirjale ei vastatud. Läks nädal mööda, saatsin uue kirja. Abi null. Saatsin siis uue kirja sellele teisele varuosade müüjale, kes reageeris kohe. Saatis mulle hinnapakkumise mailile ja ütles, et maksa X summa arvele, siis tellime ära. Igati normaalne teenindus ja suhtumine, mida ka ootasin.)
Sa eeldad, et tehakse ainult kompuutri dagnostikat, ehk e-testi. Mina seisin aga oma diagnostika aja ise kõrval ja võin kinnitada, et peale e-testi testiti manomeetriga bensusurvet, mõõdeti süütepinged primaaris ja sekundaaris, relatiivset kompressiooni ja gaaside koostist. Seega 1 tund täiesti normaalne.kupee kirjutas:Diagnostika peaks valmis olema mingi 15-20 min. max.
Samad sõnad, sai käidud diagnostikas ~10 aasta vanuse autoga ja kui margiesindus laiutab vea peale käsi siis teeb ausalt veidi tigedaks, eriti kui oled vea otsimise eest korralikult raha välja ladunud. Suhtumine ja teenindus norm aga IMHO oleks loogiline, et kui viga kohe ei leita minnakse uuele ringile, ei küsita kliendi käest raha või ühesõnaga käiakse välja mingi alternatiiv...kupee kirjutas:Edaspidi väldin UM-i minekut nii palju kui saan. ( TLN )
Kurvaks teeb asjaolu, et võetakse hunnik raha, kuid asja korda ei saa!!!!
pärnus hinnaskaala palju inimesesõbralikumRaivo kirjutas:Kas mingeid hinnaerinevusi on kah täheldatud, Tln-Pärnu-Tartu?
ka nii on olnudAnc kirjutas:ütled et seda juppi oleks vaja - järgmisena prinditakse leht ja öeldakse minge makske ära. hinda ei vaevu keegi mainima
Laisa inimesena saadan mina alati meili enne kohale minemist ja küsin hinda ning saadavust. Kahju ainult, et tellimiseks peab kohale minema ja ettemaksu tegema. Keegi rääkis siin mingist ülekandega tellimise variandist. On see ametlik poliitika, mida võiks neilt uurida?Anc kirjutas:ütled et seda juppi oleks vaja - järgmisena prinditakse leht ja öeldakse minge makske ära. hinda ei vaevu keegi mainima :roll:
sellise suhtumisega teenindusse ei saa õhukulumõõtjat küll ostma minna:)ryan kirjutas:ka nii on olnudAnc kirjutas:ütled et seda juppi oleks vaja - järgmisena prinditakse leht ja öeldakse minge makske ära. hinda ei vaevu keegi mainimaalles üleeile! õnneks ei olnud kallis asi (õlifilter)aga siiski viisakas oleks ka hind kliendile öelda, mitte aint makske kassasse.
Mina veel laisemana kasutan võrguteenust: http://www.bmw.ee/otsing/otsing.phpjjanno kirjutas:Laisa inimesena saadan mina alati meili enne kohale minemist ja küsin hinda ning saadavust.