Compact ?

Erinevad BMW mudelid
compact
Huviline

Postitus Postitas compact »

Raivo kirjutas:Ja kuna me oleme Euroopa Liidus, siis mingit maksu otsa ei tule (ainult ark regamised 1600.- ja ülevaatus jne). :) Käibekas on juba uuena ostes ära makstud.
krt ja ma mõtlesin et tuleb veel mingi 10k otsa :shock: :lol: (autolehe nr ilmumisel polnud me vist veel euro liidus)
hmm nüüd peab siis hakkama tõsiselt mõtlema väikese reisi peale.
compact
Huviline

Postitus Postitas compact »

jjanno kirjutas:Tere
e36forever kirjutas:Talveks kindlasti parem vw golf gti.
Põhjus?
Olen sõitnud mõlema mainitud autoga suvel ja talvel ning ei näe ühtegi põhjust talvel Golfi eelistamiseks.

jJanno
põhjus- tagavedu (võibolla mul on ziguli-foobia)

Auto läheks enamasti naisterahva kasutusse ja talve värk ikkagi suht oluline. Niisiis kas auto libedaga ikka naisterahva poolt hõlpsasti taltsutatav?

ja btw kuidas on lood varastega? Kas musta mersuga onud on ka vaatlusest kaugemale jõudnud?
Kasutaja avatar
meph
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
Telefon: 5140229
Kontakt:

Postitus Postitas meph »

audi, bmw ja mb on alati kõige minevam kaup varaste poolt olnud.

samas kui naine juhib siis ei tegele ta ka ekstreemsustega roolis. ei ole selles juhitavuses talvel midagi nii hullu.

Pedaali põhja vajutades kurvis loomulikult saab nalja kuid naisterahvad enamjaolt sellega ei tegele :)
jjanno
Huviline
Peamine sõiduk: VW

Postitus Postitas jjanno »

Tere
compact kirjutas:Auto läheks enamasti naisterahva kasutusse ja talve värk ikkagi suht oluline. Niisiis kas auto libedaga ikka naisterahva poolt hõlpsasti taltsutatav?
Lahenduseks auto käitumise õppimine, harjutamine ja kogemus. Mina näiteks ütlen päris ausalt, et tunnen ennast esiveolise roolis hoopis ebakindlamalt (väheste kogemuste tõttu).

jJanno
exTouring
Vasta