04.09 laupäĨļal BMW autocrossing Sauga ringrajal
Tänud vastajatele:
Lippu hoiavad: Ain, Kimmo, Viljar V ja Tauri. Starteriks on Raivo. Kuna nüüd on Kristjan K-le tagasipöördumise võimalus olemas, siis ootaks vastust ja positiivse korral on tema üks lipumeestest ja keegi sellest pundist asendab Raivot, kes saab siis sõita. Mina olen varus ja peale selle on üks mees veel, kes siiani kahevahel, kas sõita või mitte.
Laupäeva hommikul peaks abiliste punt olema kohal kell 7.30. Diana ja Anne alustavad registreerimisega kell 8.00, siis alustab ka tehniline. Mina märgin Eedoga raja maha, tehnilise poisid ja vabatahtlikud varem tulijad (JJanno ja Raivo) panevad kiirelt telgi üles. Kell 9.00 teeme kohtunikele kogunemise.
Lippu hoiavad: Ain, Kimmo, Viljar V ja Tauri. Starteriks on Raivo. Kuna nüüd on Kristjan K-le tagasipöördumise võimalus olemas, siis ootaks vastust ja positiivse korral on tema üks lipumeestest ja keegi sellest pundist asendab Raivot, kes saab siis sõita. Mina olen varus ja peale selle on üks mees veel, kes siiani kahevahel, kas sõita või mitte.
Laupäeva hommikul peaks abiliste punt olema kohal kell 7.30. Diana ja Anne alustavad registreerimisega kell 8.00, siis alustab ka tehniline. Mina märgin Eedoga raja maha, tehnilise poisid ja vabatahtlikud varem tulijad (JJanno ja Raivo) panevad kiirelt telgi üles. Kell 9.00 teeme kohtunikele kogunemise.
Ivar: vabandused - kuidagi oskasin sinu postitusest mööda vaadata.
Lipukohtunik seisab kurikatest lisatakistuse lähedal, kui keegi võistlejaist kurika ümber sõidab, siis paneb ta selle kirja ning annab ka raadio teel starti sellest teada. Kurikas tuleb ka oma kohale tagasi panna. Kui mõni võistleja on teinud peale selle takistuse juurest lahkumist miski sõiduvea (väljasõit, spinn), nii et ta jääb järgmist kihutajat segama, siis hoiatab kohtunik järgmist võistlejat võimaliku ohu eest kollase lipuga. Lihtne ja igav, kuid äärmiselt vajalik töö.
Lipukohtunik seisab kurikatest lisatakistuse lähedal, kui keegi võistlejaist kurika ümber sõidab, siis paneb ta selle kirja ning annab ka raadio teel starti sellest teada. Kurikas tuleb ka oma kohale tagasi panna. Kui mõni võistleja on teinud peale selle takistuse juurest lahkumist miski sõiduvea (väljasõit, spinn), nii et ta jääb järgmist kihutajat segama, siis hoiatab kohtunik järgmist võistlejat võimaliku ohu eest kollase lipuga. Lihtne ja igav, kuid äärmiselt vajalik töö.
- Kristjan_K
- Huviline
Nii, kas siis BMW PARKING ONLY silt tuleb? Kui peab oma masina kuhugi roostes hondade vahele poetama, ei viitsiks vana valget kurjaks ajama hakatagi ja veereks mõne tavapärasema liikuriga kohale.Viljar_V kirjutas:Tekkis küsimus, et kas EBK liikmete autod pannakse seal kuskile ilusti ritta ka, rahvale vaatamisek
Ühesõnaga kas peaks ürituse ajaks ilusti auto puhtaks küürima
Minu arust võiks küll siis BMW vähemalt ühte ritta sättidaMuhv kirjutas:Nii, kas siis BMW PARKING ONLY silt tuleb? Kui peab oma masina kuhugi roostes hondade vahele poetama, ei viitsiks vana valget kurjaks ajama hakatagi ja veereks mõne tavapärasema liikuriga kohale.Viljar_V kirjutas:Tekkis küsimus, et kas EBK liikmete autod pannakse seal kuskile ilusti ritta ka, rahvale vaatamisek
Ühesõnaga kas peaks ürituse ajaks ilusti auto puhtaks küürima

Oleks ilus vaadata

Mercedes EQS 450+ 2022
nagu Raivo ütles, hakkame me kell 6:15 Kristiinest sõitma. Ei tahaks kuidagi pool tundi varem end välja ajada kuna magades ju iga minut arveljjanno kirjutas:TereVarajased minejad. Kas koguneme taas kell 6:00 meile traditsiooniliseks saanud kohas Laagri Statoil, et siis koos Sauga poole liikuda?Kaido S kirjutas:Laupäeva hommikul peaks abiliste punt olema kohal kell 7.30.
jJanno

BMW 316iA
Mõned vastused:
Kui keegi viitsib sildi "BMW parking only" ilusti valmis teha, siis vähemalt suure ringi osavõtjaile saame selle teha. Kuna sellel aastal on mõlema ringi stardid seljakuti koos, siis on boksiala väike ja esialgu saaks ala teha vaid suurest ringist osavõtjaile. Väikese ringi rahvas jätab autod koos pealtvaatajatega väikese ringi ja maantee vahelisele alale - kui ruumi jätkub, siis toome ilusamaid hiljem juurde:-)
Hommikul 7.30 olen kohal mina koos reisijatega (Anne, Ako, kristjan K + tema sõbratar), lisaks tehnilise poisid, UMi meeskond ja Raivo & Diana ja nende reisjad. Mina märgin koos Eedoga suure ringi maha ja ülejäänud püstitavad telgi ja panevad paika lauad (aega selleks 30 min). Eedo märgib hiljem väikese raja enda meeskonnaga. JJanno - sinu tulek pole ilmtingimata vajalik - saame vast nende jõududega hakkama. Starter (Kimmo) ja kohtunikud (Tauri, Viljar V, Ain, Valdek, Kristjan K) peavad olema kohal kell 9.00. Et kindla peale õigel ajal kohal olla, peaks laagrist startima 5.45 - Saugale sõidab ca 1,5 tundi. Saaks ka kiiremini, kuid ärge unustage üle 20 km kestvat teeremonti, kus tee valmis kuid üleval on 70 km/h piirang.
Kui keegi viitsib sildi "BMW parking only" ilusti valmis teha, siis vähemalt suure ringi osavõtjaile saame selle teha. Kuna sellel aastal on mõlema ringi stardid seljakuti koos, siis on boksiala väike ja esialgu saaks ala teha vaid suurest ringist osavõtjaile. Väikese ringi rahvas jätab autod koos pealtvaatajatega väikese ringi ja maantee vahelisele alale - kui ruumi jätkub, siis toome ilusamaid hiljem juurde:-)
Hommikul 7.30 olen kohal mina koos reisijatega (Anne, Ako, kristjan K + tema sõbratar), lisaks tehnilise poisid, UMi meeskond ja Raivo & Diana ja nende reisjad. Mina märgin koos Eedoga suure ringi maha ja ülejäänud püstitavad telgi ja panevad paika lauad (aega selleks 30 min). Eedo märgib hiljem väikese raja enda meeskonnaga. JJanno - sinu tulek pole ilmtingimata vajalik - saame vast nende jõududega hakkama. Starter (Kimmo) ja kohtunikud (Tauri, Viljar V, Ain, Valdek, Kristjan K) peavad olema kohal kell 9.00. Et kindla peale õigel ajal kohal olla, peaks laagrist startima 5.45 - Saugale sõidab ca 1,5 tundi. Saaks ka kiiremini, kuid ärge unustage üle 20 km kestvat teeremonti, kus tee valmis kuid üleval on 70 km/h piirang.
- Kristjan_K
- Huviline
Siis kui üritus lõppeb.Kristjan_K kirjutas: Raivo, mis kell sul plaanis tallinna saabuda & sulle ikka mahub 2 inimest sinna masinasse tagasitulekuks?
Oh perkele, hirmus keeruline lugu.
Asi selles, et firma sünnipäev toimub reedel pärnus, kuni kl 24.00 mil siis buss hakkab tagasi liikuma. Vast saab 2-3 ajal koju. Siis 2-3h und ja tagasi Pärnusse

Aga noh, mis teha, elu karm, aga õiglane

GS
Kaido S kirjutas:Mõned vastused:
Kui keegi viitsib sildi "BMW parking only" ilusti valmis teha, siis vähemalt suure ringi osavõtjaile saame selle teha.
Saaksin homme kontoris sellise sildi A3-A2 paberile välja lasta. Paremat mul paraku pole. Ehk leian ka riba vineeri, millest post teha... mingi alus tuleks ka veel välja mõelda.
Kuna tulen perega, siis eriti varajast meest must pole. Mis kell väikse ringi osalejad kohal peavad olema?
Hea oleks, kui keegi varajane mineja korjaks sildi reede auto peale.
Äkki antakse värava gerberostele käsk näiteks www.bmw-club.ee numbrialustega masinad ikka ka marjamaale lasta.

Viimati muutis Muhv, 02.09.2004 23:03 01, muudetud 1 kord kokku.