kui digika tagasi saan, siis käin ilusamad kohad läbi ja pildistan konkreetseid kohti. et ikka suud märjaks läheksid

Toots, juba sel nädalavahetusel toimub Elvas sealsamas Verevi kaldal RANNA AVAMISPIDU, üles astuvad Supernova ja Gerli Padar & Glive. Sul on võimalus osaledaToots kirjutas:Jah,peaks sama olema jah,metsikult ilus koht tundus ja arvan,et lähen sinna see suvi kindlasti tagasi... ja kui planeerite mingi ürituse ka veel seal,siis oleks täis-pakett.
Mõtlen selle peale.Annely kirjutas:Toots, juba sel nädalavahetusel toimub Elvas sealsamas Verevi kaldal RANNA AVAMISPIDU, üles astuvad Supernova ja Gerli Padar & Glive. Sul on võimalus osaledaToots kirjutas:Jah,peaks sama olema jah,metsikult ilus koht tundus ja arvan,et lähen sinna see suvi kindlasti tagasi... ja kui planeerite mingi ürituse ka veel seal,siis oleks täis-pakett.
OT: ainult purjus alaealisi on rämedalt palju![]()
meelis k kirjutas:Toots kirjutas:Inno,mis rand see oli,kus me tuuri ajal mingis asulas mööda sõitsime (asulat ei mäleta) inimesi oli palju ja koht väga ilus.quote]
Kuidas siis Põhja-Eesti rahvas ei tea sellist linna nagu Elva
Rannapeol olen isegi käinud, kui noorem olinEelmisel aastal korra sai ka läbi käidud. Olen vist välja kasvanud sealt. Ülejoonud tatikaid iga aastaga rohkem.
Lõuna-Eesti inimesed võiks tõesti rohkem kokku hoida. Ei tunnegi eriti kedagi siit foorumist
Jap, kohalik. Ja kui päris aus olla, siis minu meelest pole üheski Eesti linnas ühe elaniku kohta nii palju alkasse ja alkot üleliia tarbivaid noori kui ElvasSpikeBMW kirjutas:ja kas tohib küsida kust neiu Annely teab purjus alaealistest? kas kohalik???
Annely kirjutas:Jap, kohalik.SpikeBMW kirjutas:ja kas tohib küsida kust neiu Annely teab purjus alaealistest? kas kohalik???
Annely kirjutas:
Muul ajal võiks minna näiteks lasketiiru jahipüssist taldrikuid laskmaja Vaiksesse metsajärve ujuma.
seix kirjutas:Annely kirjutas:
Muul ajal võiks minna näiteks lasketiiru jahipüssist taldrikuid laskmaja Vaiksesse metsajärve ujuma.
valgjärv väga ilus koht, metsasees jne... põlvamaal
aga mis saab siis kui palju tulijaid oleks näiteks järgmisel nädalavahetusel see on siis 13-15 juuni, ei pea kõik 3 päeva olema
võib teha ka laup pühap
Pooldan sama mõtet.kollerimees kirjutas:Kas see peab üldse sellel kuul olema? Nüüd on ju niigi palju üritusi. Äkki teha hoopis juuli keskel. Kes tahavad lihtsalt tutvuda ja autosi võrrelda/vaadata, võiks teha mingi lihtsa kokkusaamise Tartus. Selline on minu väike mõte.
minumeelest on ka pangodi ääres hea koht ja mugav ligipääseda ja (ilmselt) kõigile hästi teada kamirx26 kirjutas:Pangodi järve ääres vähe ruumi küll, aga ega meid palju vist ei tuleks ka, see oleks küll hea koht ja Elvast ja Tartust ja igalt poolt vähe maad ka ei tea kuidas seal reedel 13. rahvast oleks, vast mahuksime ära väikest grilli tegema. Kes soovib võib ju terveks nädalavahetuseks grillima jääda. Seal grilli platsid olemas ja ujuda saab ka.