On siis kõik nii raha ja aja orjad?

Kui nii võib öelda, siis üks püha üritus võiks ju seda väärt olla?
No ikka rohkem ... ma ei usu, et stardis kohe vahed paika saadakse ... keegi ikka suures erutuses enda auto välja suretab ning alati tuleb kellelegi start üllatusena ja ta on alles põõsas põit kergendamas.jjanno kirjutas:Nagu AC kogemused räägivad, siis tuleb u 4 km'st ussi liigutada vähemalt 3 km. Seega on vaja vähemalt 7+ km teed. Pirital seda välja ei vea.
Elli, ära pane mulle sõnu suhu. Ütlesin "suur osa". Pole vaja lahmima hakata.Elli kirjutas:Et nagu mismõttes? Kõik bemmiomanikud tallinnast või? Vaevalt küll, Indrek!Indrek_M kirjutas:Ei tahaks küll olla pessimist aga usun, et kui üritus korraldada Tallinnast kaugemal kui 50km, siis hüppab suur osa siin tullalubajaid alt ära.
Meeldiv lugeda, et mõni Tallinna inimene ka ''provintslaste'' pihta mõne hea sõna ütleb ja tallinlaste laiskust konstateeribIndrek_M kirjutas:Lihtsalt minu kogemus selline, et Tartu või Pärnu inimesed on enamasti valmis Tallinna tulema mingi ürituse jaoks ... paljud Tallinna inimesed ennast nii kaugele vedada ei viitsi - üritus tuleb koju kätte tuua
Päris kindlasti ei saa teha mingit raadioreklaami asjale. Esiteks meelitab see kohale liiga palju pealtvaatajaid, kes ummistavad niigi umbes asja veel rohkem ära. Teiseks suvulised BMW omanikud koos oma tuttavate tuttavatega ei ole oodatud, pigem ebasoovitavad. Tegu on siiski suure üritusega, mille korraldamine niigi raske, pole vaja lisamuret silmapaista tahtvate tümpsuvate-driftivate vahtralehtedega. Samuti ei ole kolonnis sõitmine nii lihtne kui mõnele tundub.art16ur kirjutas: Kuna foorumit äkki mõni ei külasta tihti, kindlasti tuleks saada asi raadiosse, et varem teatada sellest ja isegi mitte klubiliikmed kes bmw-d omavad saaksid sellest teadlikud olla ja kohale tulla, kui igaüks räägib oma tuttavatega ja nemad omakorda edasi ei tohiks liikmete arvupoolest rekord üritus raske tulla.