Hannes ,maitse üle ei vaielda,vaid kakeldakseHannes525 kirjutas:Polnud see mingi pettumus.Mina nägin esimest korda elus oma silmaga e34 m5-te ja oleme ausad, teeb ju kadedaks küll.

ma ei väidagi et see auto mind täiesti külmaks jättis

Mul jääb vähe arusaamatuks, mida sa siis ootasid, -et oleks "tjuuning" ja mõlkis kere? No offence, aga mul tuleb lakitud/smoke suunda nähes küll juba klimp kurku.Wilson kirjutas: Pettumuse valmistas siin kõigi suud ila voolama ajav m5. ootasin millegi pärast midagi rohkemat(just välimuse koha pealt).Kuid auto oli ilus sile ja edu autoga.
Mis ma nüüd halba teinud olen?Madis_M kirjutas:Minul sai mõõt täis igaljuhul nüüd!!!
Mida te rullid vingute selle M5 kallal?
Keegi on esile tõstnud teie ilma summutita ja mõlke täis pannid? Ma olen enam kui kindel, et te olete näinud kasvõi pildi pealt M5'te enne seda üritust - kas te lootsite, et Taneli auto on ära spoilerdatud läti käkk? Ja mõnel mehel pole suvelgi nii suuri velgi nagu sellel autol talvel.
Ärge põdede, järgmise E34 kogunemise korraldan jälle hea meelega ise ning nii nagu esimene kord - kutsetega.
Üles ja alla liigutamine lülitas välja jah?Tiit525 kirjutas:Võta heaks, Hans, loodame, et maksuamet seda ei loe, hakkab uurima, mis koolitusi ma korraldan. Sellest taga kojamehest veel räägime, võtan ühendust kui mul Soomest rahalaev tuleb, praegu vähe plank.