Minu andmetel peaks see toimuma 30 aprill.Jemmivend kirjutas:Äkki Maikel oskaks öelda, mis kell see kruiis umbes hakkab ? Ja on siis 1.Mai ?
sellel oleks jumetMargusRaska kirjutas:Minu andmetel peaks see toimuma 30 aprill.Jemmivend kirjutas:Äkki Maikel oskaks öelda, mis kell see kruiis umbes hakkab ? Ja on siis 1.Mai ?
BMW omanikud võiksid enne üritust kokku koguneda,et hiljem ühise joruna kulgeda
" onclick="window.open(this.href);return false;MargusRaska kirjutas:Minu andmetel peaks see toimuma 30 aprill.Jemmivend kirjutas:Äkki Maikel oskaks öelda, mis kell see kruiis umbes hakkab ? Ja on siis 1.Mai ?
BMW omanikud võiksid enne üritust kokku koguneda,et hiljem ühise joruna kulgeda
Aga paku endale sobilik aeg väljasups kirjutas:Huvi olemasoleneb ainult mis kell asi teha.
Mida rohkem seda uhkemBmw e46 kirjutas:Tere selline küsimus ,et kui elan harjumaal võib ka tullaKõige paremad BMW sõbradele
Just-just.Alvaro kirjutas:Tahtsin just ise lingitada suvekate teema siia aga nagu näha siis Margus jõudis ette.![]()
Igal juhul kellel võimalust ja huvi lööge kaasa klubi suvekatel.
Ise olen paaril korral käinud ja igati rahul, lahe seltskond ja usun, et igaüks leiab endale ka tegevust![]()
Kuna olen ise suhteliselt kindel osaleja siis võiks kõikide Jõgevalt tulijatega koos ühes seltskonnas minna.
Muidugi väheke vara on veel midagi paikka panna kuna suvekate toimuminegi on veel küsimärgi all aga igaljuhul kel huvi hakake oma plaane seadma.
Paneme kohaliku pundi kokku ja esindame Jõgevat väärikalt!!!
Parimat,
Alvar
Mokteri tanklas......üritustestivoitja kirjutas:Kus üritus toimub?
Uuri järgi kas Lepal selline asi olemas on....homme endal sinnapoole asja ja saaks lähemale tuua.testivoitja kirjutas:Ok. Kui keegi võtab mulle müügiks kaasa ühe 2 laenguga ümmarguse rooli airbagi kaabli, vean ka oma tagumendi kohale