Pisike pime videoklipp ka:
Janeka "M-Tech II" kelk

Auto ütles üles kahjuks,ja kohale jõudes oli juba liiga pime et mäele minna .Toomas_K kirjutas:Nii nüüdseks oleme kodus:D
Mulle meeldis see kui alles jõudsime mäele ja oli juba pime:D hüppasin kelgule ja läks..
jõudsin siis mingisugune paarsada meetrit sõita, kelgu pidurid juba ei mõjunud:D ja siis tuli pahh, pahh,pahh, neli hüpekat järjest. Kõrval seisev tüdruk suht ehmus:D ja pärast ta sõbrannad rääkisid, et ma olin mingi meetri kõrguseid õhulendusid teinud:D
Suht hirmus oli. olöin juba ära unustanud kuidas väiksena(mitte, et ma nüüd suur oleksin) sai huumorit tehtud.
Mõtlesin, et saan väga haiget aga ei miskit, sõit läks edasi...
Muidugi meeldis mulle coleyga tehtud tandem sõit:D ja see rongi sõit oli ka üle prahi.
Siis sai mindud Hiiu pubisse ja võetud üks väike praad ja kokteil mis sai naisterahvastega kokku köödud.
Seltskond, noh 5+ juttu jätkus ja kui poleks olnud teisipäev siis istuksime ka praegugi kusagil.
Igaljuhul tänud: Kerli, Janeka, Tõnis, Reigo, Ilmar(ta naiste rahvas ja kaks toredat poissi:D), Rain ja Jann
Võib-olla oli veel inimesi aga me ei jõudnud neid ära oodata ja läksime ilma nendeta mäele.
Kui sa näiteks uut autot näitama tuled, siis tuleks isegi kohaleJJ! kirjutas:Kes täna?
Mõnele teisele kogunemisele jõuan ikkaToomas_K kirjutas:Kahju.