Ma olen lihtsalt külmapealinnast, seal on -30 tavalineKirillD kirjutas:Trykyl on 316i, bensiin ju ... sellepärast ta oligi sedasi riides.

Ma olen lihtsalt külmapealinnast, seal on -30 tavalineKirillD kirjutas:Trykyl on 316i, bensiin ju ... sellepärast ta oligi sedasi riides.
Arvan et mina tulen täna.Edgar kirjutas:Mõni bemm Stati taha ka täna kulgeb?
No meie Meelisega oleme hetkel kohal, aga kahjuks on juba plaanid tehtud tänaseks ja lähme hetkel laiali ära. Äkki teinekord juhtub, et jõuate ka õigel ajal kohale..Seigo kirjutas:Eks vast põhi tegelased on vist kohal ?
Edgar kirjutas:Taavi käib mujal "kohtingutel" .
Kusjuures, täiesti kogemata sai sinnakanti satutud. Tore, et teile meelehead tegin.TarMoH kirjutas:Täna oli siis võimas kogunemine.
Mina, Inno ja CoiffJa arvake ära, kes ka tunnise hilinemisega kohale jõudis... jah - Tsetseen
Kuhu kõik teised jäid ?
KirillD kirjutas:Talv on käes , diisel ei läinud käima !
Võtsid kogu au ja hiilguse üksi enda peale.Tsetseen kirjutas:Kusjuures, täiesti kogemata sai sinnakanti satutud. Tore, et teile meelehead tegin.TarMoH kirjutas:Täna oli siis võimas kogunemine.
Mina, Inno ja CoiffJa arvake ära, kes ka tunnise hilinemisega kohale jõudis... jah - Tsetseen
Kuhu kõik teised jäid ?