K: e34 uksed ei lähe kinni - ei lukustu
- ottOmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz CL55
K: e34 uksed ei lähe kinni - ei lukustu
...pidi tavline asi olema siis talvel, et miskit pidi kinni külmuma.
Et siis teed ukse lahti ja siis pauguta palju tahad, aga uks ei lukustu :S
Natuke loll on niimoodi paugutada ustega, või siis sõita lahtise uksega, sesni kuni "miski" suvatseb üles sulada ja jälle liikuma hakata.
Kuhu peaks millist määret laskma, et sellist pulli talve jooksul enam ei tuleks?
Et siis teed ukse lahti ja siis pauguta palju tahad, aga uks ei lukustu :S
Natuke loll on niimoodi paugutada ustega, või siis sõita lahtise uksega, sesni kuni "miski" suvatseb üles sulada ja jälle liikuma hakata.
Kuhu peaks millist määret laskma, et sellist pulli talve jooksul enam ei tuleks?
isegi mu ema sõidab BMWga
Mina lasin WD-40 selleks et niiskuse sealt vahelt välja saaks.
Lasta tuleb otse ukse pool olevasse auku.
Kui sa seal natuke siseelu vaatad, siis näed et allservas on üks stopperkeel, mis ei tule ülesse. Krt seda on pea võimatu siin seletada aga vaata seda sektorit, mis peab seal 90 kraadi kellaosuti liikumise suunas pöörduma, et ukseposti küljes olevat silindrit haarata. See sektor ei fikseeru praegu ja tuleb tagasi lahtisesse asendisse.
Lasta tuleb otse ukse pool olevasse auku.
Kui sa seal natuke siseelu vaatad, siis näed et allservas on üks stopperkeel, mis ei tule ülesse. Krt seda on pea võimatu siin seletada aga vaata seda sektorit, mis peab seal 90 kraadi kellaosuti liikumise suunas pöörduma, et ukseposti küljes olevat silindrit haarata. See sektor ei fikseeru praegu ja tuleb tagasi lahtisesse asendisse.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
- Kristjan_T
- Huviline
Tänud kõigile vastajatele, paistab et üsna aktuaalne teemapriitv8 kirjutas:Pean siis minema pildistama. Aga mitte enne esmaspäeva.Marquss kirjutas:Priitv8 - ehk on sul mõni joonis mis asja täpsemalt seletaks ?

Proovin siis seda soojendamise varianti, sest igasugu vedelikke olen sinna juba küllaga kallanud

Ega nendest piltidest suurt kasu tõenäoliselt pole, seega ära eriti vaeva näe priitv8, aga tänud igaljuhul.