E34 tagumine uks kinni
E34 tagumine uks kinni
Kas keegi oskaks aidata, kas teoreetiliselt või praktiliselt järgmise probleemiga- E34 '92 tagumine uks kinni- lukus. Ei seest ega väljast linki tõmmates lahti ei tule. Seest uksepolstrit ära ei saa, vähemalt ühes tükis ja "kaubanduslikku" välimust säilitades... Uurisin, et see kang mida väline link tõmbab on väljatõmmatult kinni ja kui uksel väline liist klaasi juurest ära võtta, saab teda pika oraga tagasi lükata aga see nipp nagu ei töötanud... Niiet jama. Äkki kellelgi on kogemust või tarkust selle teema kohta jagada või äkki keegi või kellegi tuttav võtaks selle asja ette?
Tanel
5271484
Tanel
5271484
Mul oli selline jama.
Ostsin auto ja eelmine omanik ütles, et juhipoolne päramine uks lahti ei käi
Mis ma siis tegin:
Keerasin akna alla ja tõmbasin korraga nii välimist kui ka sisemist hooba
Ennäe imet avanes nigunaksti
Selgus tõsisasi uksepolstri eemaldamisel, et kesklukku vidin seal ukseküljes oli kuskilt omale roostevett osanud sisse imeda...
Aga see kuradima vaakumsüsteem ei olnud enam vaakumsüsteem, kuna kuskilt oli vesi sisse saanud ja vaakum välja läinud
Nüüd on mul 4/3 ustest puldinupuga ja 1/4 käsinäpuga lukustussüsteem
Äkki sul aitab sama süsteem, tiri aga tõmba ja korraga
Mul arenes sellest uus probleem jälle, nimelt läheb see titeluku nippel koguaeg LOCK-i peale
Nii kui naisukesed auto taha pingile ronivad ei saa nad enam välja
Ja siis ava neile ust koguaeg(sry, et lõpp OTE-ks läks)
Ostsin auto ja eelmine omanik ütles, et juhipoolne päramine uks lahti ei käi

Mis ma siis tegin:
Keerasin akna alla ja tõmbasin korraga nii välimist kui ka sisemist hooba

Ennäe imet avanes nigunaksti

Selgus tõsisasi uksepolstri eemaldamisel, et kesklukku vidin seal ukseküljes oli kuskilt omale roostevett osanud sisse imeda...
Aga see kuradima vaakumsüsteem ei olnud enam vaakumsüsteem, kuna kuskilt oli vesi sisse saanud ja vaakum välja läinud

Nüüd on mul 4/3 ustest puldinupuga ja 1/4 käsinäpuga lukustussüsteem

Äkki sul aitab sama süsteem, tiri aga tõmba ja korraga

Mul arenes sellest uus probleem jälle, nimelt läheb see titeluku nippel koguaeg LOCK-i peale
Nii kui naisukesed auto taha pingile ronivad ei saa nad enam välja

Ja siis ava neile ust koguaeg(sry, et lõpp OTE-ks läks)
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
Cadol täitsa õigus...ise tegin eile just sama tööd E39-l,iste välja,uksetihendid ära ja siis tõmmad(mina tõmmasin julmalt,et savi läeb katki või mitte aga ennäe kõik jäi tervex) siis kesklukumootoril pistik lahti ja saadki oma ukse lahti.
Tavaliselt annab kesklukumootor otsad ja jätab ukse lukku,nii et võid ka kohe uut otsima hakata.(muidugi ennem proovi kas tuleb lahti,seal võib üks variant veel olla aga see vähe tõonäoline)
Anna siis teada mis tegid ja mis aitas.
Tavaliselt annab kesklukumootor otsad ja jätab ukse lukku,nii et võid ka kohe uut otsima hakata.(muidugi ennem proovi kas tuleb lahti,seal võib üks variant veel olla aga see vähe tõonäoline)
Anna siis teada mis tegid ja mis aitas.
Mul kesklukk töötab korralikult. Selle koha pealt sai selgemaks, et polstri saab seestpoolt kätte, aga ma kardan, et ust ma ikka lahti ei saa... Võtsin teise, töötava poole, lahti ja uurisin kuskohast saaks seda hooba lükata, mis luku "keele" lahti päästab ja ei leidnud
See kõik seal luku korpuse sees.

ryan kirjutas:Mida sellest arvata,et kui päike paistab peale siis ei taha juhipoolne uks lahti tulla ja see on ainult päikselise ilmaga

Iseenesest probleem nähtavasti selles, et väga kuumaga uksepolster niipalju "paisub", et ei lase nupul korralikult üles tulla. Kuna lukud avanevad puldist, siis ei oskagi öelda (pole proovinud), kas võtmega keerates tuleks korralikult lahti.
Kuna see probleem aga väga harv - palju meil neid väga kuumasid ilmasid ikka on