K: Bmw E21 323 velje ET
- sallu
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e65 730d 2004
- Kontakt:
K: Bmw E21 323 velje ET
et siis mis se eon , kas nagu e30?
veljed
Minu teada E30 ja E21 veljed ei klapi.
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Ärge palun levitage kuulujutte. Kui flantse kasutatakse offseti õigeks ajamiseks, siis ei hakka sööma rattalaagreid, koopaservi vms.sysi kirjutas:flantside panemisega on see asi, et koopaääred võivad takistuseks muutuda.
Juhul, kui eesmärk on flantse kasutada velgede väljapoole toomiseks (e ajada offset nulli või miinusesse), siis tuleb arvestada koopaservade ning muude detailidega.
- sallu
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e65 730d 2004
- Kontakt:
selles on sul õigus kimmo, tegemist on 16"x9" 4x100 velgedega, mille offset on 35mm ja kui E21 bemmil on originaalis 18mm siis 20mm flanci juurdelisamisega peaks see tegam ofsetiks 38mm, seega koopaäärele 3mm ligemal kui originaalis...
iseasi kas see 16x9 sinna ära mahub
aga nuh ex me seda vaatamae, mul pole kahju koopäärt vähe maha ka lõigata 
iseasi kas see 16x9 sinna ära mahub

ei tahtnud mingeid kuulujutte levitada, mõtlesin rohkem sama, mis kodanik nuga. väljendasin valesti natuke.
nuga autolt vaadates lihtsalt tekkis see laiemate velgede/(&)offseti muutmise puhul ära mahtuvuse küsimus.
igatahes olen niipalju teadlik, et flantside kasutamine orig offseti saamiseks ei kutsu esile traumasid.
ahjaa, osades riikides on vist keelatud 10+ mm flantside kasutamine... vaevalt, et herr politseinik rattaid alt ära keerab ja nihikuga mõõtma hakkab, aga fakt iseenesest on ehk huvitav teada.
nuga autolt vaadates lihtsalt tekkis see laiemate velgede/(&)offseti muutmise puhul ära mahtuvuse küsimus.
igatahes olen niipalju teadlik, et flantside kasutamine orig offseti saamiseks ei kutsu esile traumasid.

ahjaa, osades riikides on vist keelatud 10+ mm flantside kasutamine... vaevalt, et herr politseinik rattaid alt ära keerab ja nihikuga mõõtma hakkab, aga fakt iseenesest on ehk huvitav teada.