E34 535 gaas

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
janskeda
Huviline

E34 535 gaas

Postitus Postitas janskeda »

Ma tean,et E34 535-el on gaas mingi elektroonikaga aga nüüd probleem.
Vajutan gaasi ja algul on selline tühi maa pedaalil enne kui jõud taha tuleb.Mis see ongi selle elektroonika pärast või lihtsalt on midagi paigast ära.Lihtsalt käisin autot ostmiseks vaatamas ja selline asi häiris :?
Nüüd on selline tunne,et keegi võiks pakkuda,anda linke mõnest heast autost hinnaga kuni 45 kilo (tehn. h. korras) :roll:
bmmm
Huviline

Postitus Postitas bmmm »

tere.selle kaasi värgenduse kohta ei oska sind aidata, aga auto ostu soovi korral küll.Endal plaan 535 e34 välja vahetada nati ökonoomsema vastu, vb isegi diisli kuid mitte sellepärast et autol midagi viga oleks või teadlikult hakkax tulema. Auto on korralik, kolkse, lokse pole. Paljud jubinad mis vähegi vahetamist vajanud välja vahetatud. Mina sain ta korralikult omanikult ja ise pole ka viha ta peal välja elanud, öli on korrekselt vahetatud ja probleeme autol ei tohix olla arvestades sellega et siiskit vana auto 89a.kui soov helista ja lepime kokku midagi.56754205. Karmo
Kasutaja avatar
janskeda
Huviline

Postitus Postitas janskeda »

535-i ma vaatan praegu küll.Üks 1991 aasta oma väga paljude lisadega on praegu plaanis osta aga võin meelt muuta. Palju sa selle enda oma eest küsid ja äkki on pilte kuskil (auto24 vms)
bmmm
Huviline

Postitus Postitas bmmm »

auto hind praegu söltob paljustki sellest kas 17" velg läheb alla. praegu need veljed vist peaks soomest siiapoole liikuma. autol pole konditsioneeri ega püsikiiruse hoidjad. köik ülejäänud el lisad peaks olema.hind tuleb sinna 35000 kanti aga köik on muidugi kokkuleppe asi.hind muidugi köigub velgede arvelt natuke. praegu all tavaline 15" kärg. pilte hetkel pole kuid lähiajal panen kuskile ülesse ja annan teada.
Vasta