Tarmo_N kirjutas:hm.maksu ja tolliamet käigu jala.sõidavad oma toyota bussidega kah sinisega.endal olnud võimalus vaadata mis küte sinna bussi valatakse.
See, et üks ametnik sinise oma raha eest paaki valab ja valge asutuse kaardiga isiklikku autosse laseb, ei tähenda, et MTA sininsega ringi sõidab, eks!
Tarmo_N kirjutas:milleks maksta EESTI

riigile käivet kui saab ilma?kes tahab sõitku valgega ja mina purjetan ikkagi sinisega edasi.suvel kui baigiga ringi lasen maksan niikui nii aksiisi ja käibekat.käivet maksad küttepealt ja juppide pealt mida meie auklikud teed autoga teevad.maksad käivet või aksiisi ja pole vahet,teed ikkagi paremaks ei saa.
Eks siis tuleb natuke edasi elada, vanemaks ja targemaks saada, kuni hakkad mõistma, miks on maksud ja miks on hea, kui inimesed neid maksavad. Mina ei tangiks sinist juba selle pärast, et tegu on vargusega. Ja kui ei meeldi EESTI

riik, siis erinevalt meie eelmisest riigikorrast ei keela keegi mujale ja paremasse kohta kolida. Mina olen käinud siin ja seal ja Eesti on oma maksude ja riigipoolse toega elanikonnale ikka väga hea koht elamiseks.