525 TDS 93.a. (DIISEL) SOOJAST PEAST TUIM
525 TDS 93.a. (DIISEL) SOOJAST PEAST TUIM
Mure, vahel soojast peast ei lähe pöördesse. Pedaali vajutamisel esimesel komandikul ei juhtu midagi, peab pedaali üle pole käigust vajutama , et liiguks. Täna ei tahtnud foori alt üldse minema minna. Käivitamisel paar sekundit pöörded 500 peal, siis läheb alles normi. Kiirendamisel peab ka ettevaatlikult vajutama.Kui liiga palju vajutad jätaks nagu vahele ja lülib kergema käigu peale käigukasti. Samas mõni teine päev kõik OK. Külmast peast probleemi pole. Tunne on nagu ei saa kütet kätte. Kust peaks vea otsimist alustama? Asukoht Tartu.
Noo vast kõige odavam ja kergem lahendus oleks kütusefilter ära vahetada ja õhufilter.
Kas soojast peast käima läheb ilusti, samahästi kui külmalt?
Muidugi võib olla tuksis jaoturpea, aga samas võib ka pulli teha elektroonika.
Üks võimalus on pump maha võtta ja viia kuskile stendi, seal ütlevad kohe ära kui hea või halb see pump on.
Kas soojast peast käima läheb ilusti, samahästi kui külmalt?
Muidugi võib olla tuksis jaoturpea, aga samas võib ka pulli teha elektroonika.
Üks võimalus on pump maha võtta ja viia kuskile stendi, seal ütlevad kohe ära kui hea või halb see pump on.
Mercedes EQS 450+ 2022
ei aita see..usu mind.Viljar kirjutas:Noo vast kõige odavam ja kergem lahendus oleks kütusefilter ära vahetada ja õhufilter.
.
kui veel pöörded ka sooja mootoriga tühikäigul lainetavad või suure elektritarbija (täistuled) tühikäigul rakendudes mootor korra kõvasti vahele jätab, siis on kindel, et pumba pea.
muidugi filtrid võib ka ära vahetada..ega see halba ei tee!
mina sain sest asjast nii aru, et seal sees mingid liikuvad asjad kuluvad ära ja ei liigu enam päris nii nagu vaja..so mõni päev siis liiguvad ja mõni päev mitte. kas on selline asi ka, et kui ta ei liigu, siis ökonomaiser näitab väga suurt küttekulu, tegelt aga kulu on normaalne? mul vähemalt nii oli.alary kirjutas:Mul omal ka pika peale selline tunne tekkinud , et vaja uut pumba kaant otsima hakata. Aga sellest aru ei saa, miks ta mõni päev jebib ja mõni päev mitte
Kui korda sad, siis ehk riputad siia ka palju miski asi maksab, ja kus kõige soodsam. Ise olen kuulnud remondi hindadest koos töö ja pärastise reguleerimisega 5K-30K.
Enda omal lahendasin selle vea auto müügi teel, aga kuna see neil tüüpviga ja paljudel pakutavatel seda esineb tahaks teada ka midagi konkreetset, paljuga keegi on korda saanud.