88a 324td elektriskeemi on kuskilt leida ??
88a 324td elektriskeemi on kuskilt leida ??
kas oleks võimalik leida kuskilt 88a 324td elektriskeemi....kui saaks selle skeemi oleks foorumlastel nati lihtsam
ei pea mu tobetatele kysimustele vastama.....saaxin ise ajada näpuga skeemilt järge:P

Re: 88a 324td elektriskeemi on kuskilt leida ??
Mul on see skeem täitsa olema saga kahjusk raamatuna ning venekeelsena...Miilits kirjutas:kas oleks võimalik leida kuskilt 88a 324td elektriskeemi....kui saaks selle skeemi oleks foorumlastel nati lihtsamei pea mu tobetatele kysimustele vastama.....saaxin ise ajada näpuga skeemilt järge:P

Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
aberut@hot.ee on mu mailiaadress:)
Diislil töötab tahokas hooratta pealt...Miilits kirjutas:aberut@hot.ee on mu mailiaadress:)
Scannida kahjuks pole kuskil ning see kvaliteet tuleks kah pisut jama raamatust tegelt hea lugeda.... Mul omal on ka solemas E30 ne disk venekeeles aag seal poel kahjusk diisel masinast mitte muhvigi...
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Diislil töötab tahokas hooratta pealt...Miilits kirjutas:aberut@hot.ee on mu mailiaadress:)
Scannida kahjuks pole kuskil ning see kvaliteet tuleks kah pisut jama raamatust tegelt hea lugeda.... Mul omal on ka solemas E30 ne disk venekeeles aag seal poel kahjusk diisel masinast mitte muhvigi...