K:Kojamehe kiiruste kohta
K:Kojamehe kiiruste kohta
Küsimus siis selline:täna selgus et töötab autol aint esimene ja kolmas kiirus.Teine kiirus töötab täpselt samamoodi nagu esimene ja kolmas mis peaks kõige kiirem olema töötab nii nagu oleks vihmasensor peal,suurema vihmaga pühib kiiremini ja vastupidi,vahel tuleb jälle teine kiirus tagasi ning kaob jälle ära.
On kellelgi taolisi kogemusi.Mida vahetama/üle vaatama peaks???
-Heix-
On kellelgi taolisi kogemusi.Mida vahetama/üle vaatama peaks???
-Heix-
Teise kiirusega ongi ju selline teema, et see töötab vastavalt kiirusele - ehk siis seistes töötabki esimese kiirusega võrdselt, aga sõites peab kiiremini hakkama liikuma.. Kolmas töötab vist koguaeg hästi kiiresti, kui ma nüüd õieti mäletan.. varsti lähen välja siis kontrollin üle 
Esimese astme kiirust saab ise regullida (väidetavalt) - e36 asi täitsa funksis, aga mina oma e34-l seda regullida ei saanud .. keegi äkki oskab kommenteerida ?

Esimese astme kiirust saab ise regullida (väidetavalt) - e36 asi täitsa funksis, aga mina oma e34-l seda regullida ei saanud .. keegi äkki oskab kommenteerida ?
Ikkagi kiiruse signaali. See kaob kuhugile ja ZKE (tagaistme all) ei saa enam aru, kas auto seisab või liigub.heigosan kirjutas:On kellelgi taolisi kogemusi.Mida vahetama/üle vaatama peaks???
Mitte kiirust, vaid viivitust kahe pühkimise vahel. Selleks:Joel_H kirjutas:Esimese astme kiirust saab ise regullida (väidetavalt) - e36 asi täitsa funksis, aga mina oma e34-l seda regullida ei saanud .. keegi äkki oskab kommenteerida ?
1) esimene kord kojamehelüliti I asendisse ja kohe 0 tagasi
2) nüüd ootad nii kaua kui pikka vahet sa tahad (klaasile koguneva vee järgi

Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Kuule, ole sa meheks selliseid õpetussõnu jagamast!priitv8 kirjutas:Mitte kiirust, vaid viivitust kahe pühkimise vahel. Selleks:
1) esimene kord kojamehelüliti I asendisse ja kohe 0 tagasi
2) nüüd ootad nii kaua kui pikka vahet sa tahad (klaasile koguneva vee järgi) ja siis lülitad uuesti I asendisse. Nüüd on kuni süüte väljakeeramiseni intervall valitud pikkusega, aga mitte üle 20 sek.

Aga tee proovi: mu auto kasutusjuhendis on märge, et programmeeritav intervall on sõltuv varustusastmest. Kahjuks ei oska öelda, millisest täpselt. Ise kahtlustaksin, et alates 525-st on see kõigil nii.Tarvo kirjutas:Kuule, ole sa meheks selliseid õpetussõnu jagamast!
PS progetud intervall läheb maha ka siis, kui kojamehed välja lülitad (kang tagasi 0-is). Ja seistes on intervall 2x pikem kui liikuva autoga.
Priit
See tähendab konkreetselt, et kiiruse signaal kaob ära.Tarvo kirjutas:Kusjuures, sellel ajal kui spidokas ei toimi (:oops: pole jõudnud sellega tegeleda) , siis on ka selle intervalli aeg hoopis teine.
Vt kasvõi seda siin:
http://www.bmwe34.net/e34main/maintenan ... sensor.htm
Priit
Sa pole ainukene ka mul ei tööta spidomeeter ja peavad raudsed närvid olema et seda taludaTarvo kirjutas:tänud, püüan mingi päev selle asja käsile võtta, krt närvid sööb seest kui see seier pidevalt 0 km/h näitab..

Lancer EVOLUTION 9
a mul ikka tõesti jama selline et I aste sõidu ajal intervalliga 11 sec II aste intervalliga 4 sec ja III siis töötab normaalselt.. aga mul ei tööta öconomaiser(õigemini lõpetas lepingu just like that poole sõidu ajal) kas siis need kaks omavahel seotud..kui siis kuda seda öco asja korda teha 

GAY.. Girls Are Yummy 

Tere
jJanno
Kuna nii ökonomaiser kui ka kojameeste II aste vajavad enese tööks auto kiirusinfot, siis ilmselt on probleem selles, et see info ei jõua auto ajusse.Margus_L kirjutas:a mul ikka tõesti jama selline et I aste sõidu ajal intervalliga 11 sec II aste intervalliga 4 sec ja III siis töötab normaalselt.. aga mul ei tööta öconomaiser(õigemini lõpetas lepingu just like that poole sõidu ajal) kas siis need kaks omavahel seotud..kui siis kuda seda öco asja korda teha :?:
jJanno
exTouring
- Kristjan_K
- Huviline
Tere
Vähemalt minu eelmise talve juhtumi korral oli nii, et spido töötas ilusasti , aga ökonomaiser ei töötanud. Põhjus oli selles, et kiirusinfo ei jõudnud ajusse.
jJanno
Võibolla rumal küsimus, aga kas E34'l on need asjad omavahel seotud? E30'l ei ole nad omavahel seotud.hanno kirjutas:Spidomeeter ei tööta > ökonomaiser ei tööta
Vähemalt minu eelmise talve juhtumi korral oli nii, et spido töötas ilusasti , aga ökonomaiser ei töötanud. Põhjus oli selles, et kiirusinfo ei jõudnud ajusse.
jJanno
exTouring
jjanno kirjutas:TereKuna nii ökonomaiser kui ka kojameeste II aste vajavad enese tööks auto kiirusinfot, siis ilmselt on probleem selles, et see info ei jõua auto ajusse.Margus_L kirjutas:a mul ikka tõesti jama selline et I aste sõidu ajal intervalliga 11 sec II aste intervalliga 4 sec ja III siis töötab normaalselt.. aga mul ei tööta öconomaiser(õigemini lõpetas lepingu just like that poole sõidu ajal) kas siis need kaks omavahel seotud..kui siis kuda seda öco asja korda teha
jJanno
a mul spido töötab muidu norm...just öconomaiser...olgu..aga mida siis teha.. mida vahetada mida parandada/remontida?
GAY.. Girls Are Yummy 

Tere
jJanno
Karta on, et tuleb ette võtta tee elektriku juurde. Minu viga sai juhuslikult üles leitud diagnostikas käies. Raadiopistik oli valesti ühendatud ning kiirussignaal kadus sinna. Aga täpsemalt kahjuks ei oska aidata.Margus_L kirjutas:a mul spido töötab muidu norm...just öconomaiser...olgu..aga mida siis teha.. mida vahetada mida parandada/remontida?
jJanno
exTouring
raadiopistik?????? mul kah selline tunne et kui maki ostsin et siis seal miksit valesti sai pandud..st, kõik nagu töötaks..a vaikselt hakkasid agregaadid tagant ära kukkuma...alul pargid(ühe kaupa
) siis öco tulede regullija (regullib nüüd kõlle
) ja noh...nüüd lõpuks ka kojamehed siis--- ..siiski,..kui maki välja võtsin ei muutund midagi 
aga siiski...mis tähendab et raadiopistik valesti ühendatud?? äkki räägid täpsemalt

aga siiski...mis tähendab et raadiopistik valesti ühendatud?? äkki räägid täpsemalt
GAY.. Girls Are Yummy 

- Kristjan_K
- Huviline
Pöördu kodanik truumu poole
http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic. ... &start=100
http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic. ... &start=100
Tere
Nagu me kõik teame, siis suureneb väliskeskkonnast tulenev müra oluliselt kiiruse kasvades. Targad inimesed on välja mõelnud süsteemi, misläbi valjeneb raadio automaatselt kiiruse kasvades. Seetõttu on raadiol vaja teada saada auto kiirust.
Minu autol oli konkreetselt näha, et kui raadio oli taha ühendatud, siis ajusse kiiruse info ei jõudnud. Kui tõmbasin raadio tagant ära, jõudis info ajusse. Lahendus: Kiirusinfo juhe võeti pistikust ära, kuna minu raadio nagunii ei toetanud seda funktsiooni.
Vahel on lihtsalt uskumatu, millised asjad auto juures võivad omavahel seotud olla.
jJanno
Ok. Nii mulle seletati:Margus_L kirjutas:aga siiski...mis tähendab et raadiopistik valesti ühendatud?? äkki räägid täpsemalt
Nagu me kõik teame, siis suureneb väliskeskkonnast tulenev müra oluliselt kiiruse kasvades. Targad inimesed on välja mõelnud süsteemi, misläbi valjeneb raadio automaatselt kiiruse kasvades. Seetõttu on raadiol vaja teada saada auto kiirust.
Minu autol oli konkreetselt näha, et kui raadio oli taha ühendatud, siis ajusse kiiruse info ei jõudnud. Kui tõmbasin raadio tagant ära, jõudis info ajusse. Lahendus: Kiirusinfo juhe võeti pistikust ära, kuna minu raadio nagunii ei toetanud seda funktsiooni.
Vahel on lihtsalt uskumatu, millised asjad auto juures võivad omavahel seotud olla.
jJanno
exTouring
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Vot niipidi vist seotud pole, et kui ökonomaiser ei tööta, siis spido ei tööta.jjanno kirjutas:TereVähemalt minu eelmise talve juhtumi korral oli nii, et spido töötas ilusasti , aga ökonomaiser ei töötanud. jJannohanno kirjutas:Spidomeeter ei tööta > ökonomaiser ei tööta
Aga ükonomaiseri töötamine sõltub küll spidost.
Ehk teisisõnu see sõltuvus on ühepoolne