E30 316 '86 mootoriprobleem

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
T-MAC
Huviline
Kontakt:

E30 316 '86 mootoriprobleem

Postitus Postitas T-MAC »

Terv,
Probleem siis mootoriga(1,8 karpa) selline, et mingist ajast on tekkinud nagu jõuetud hetked mootori töösse. Kui järsult pedla põhja vajutada, tahab korra seisma jääda. kui vaikselt pöördeid tõsta, siis võib masina rahulikult piirajasse lasta, aga kui järsemalt vajutada, siis hakkab juba ca 3500 peal kokutama, nagu ei saaks kätte(või saab liiga palju?). btw: piirajas ca 2 sec'i hoides lööb hullu tahmapaugu sumpast välja(öösel proovides oli tulelondi kah sumpast iga kord välja löönud). karpat olen maha ja lahti keeranud juba kümneid kordi(võib juba silmad kinni lahti võtta- kokku panna), ja tundub nagu karpa üks kambritest jääks tühjaks. just see kiirenduspumba oma. sai vahetatud uus benapump, benafilter - ei miskit. karpal olen kõik düüsid välja keeranud ja ära puhastanud.... ei oska enam midagi teha.

ahjaa... üks asi veel: bemmimehhaanik Tom ütles kunagi et mul pidi olema 5xx seeria karpa sinna aretatud...

on kellelgi mingeid ideesid, kuda asja lahendada või mida veel kacetada?
Audi A4 1.6 '95.
truumu

Postitus Postitas truumu »

jagaja võlli loks suur :roll:
Kasutaja avatar
T-MAC
Huviline
Kontakt:

millest sa seda järeldad?
ahjaa, muide, kui külmana käima paned ja kohe pöördesse hullult ei lase, siis töötab suht inimlikult, aga kui soojaks läheb(soemaks), siis hakab tühju kohte sisse jätma.
Audi A4 1.6 '95.
Kasutaja avatar
Hans
Huviline

Postitus Postitas Hans »

Ma ei saanud probleemist aru. Et sinu karpa ei tööta piirajas hästi?
Aga kui sa ei tuurita mis siis mootor teeb? Soojalt tühikäigul "ujub"? Kui jah - siis Truumu vastas sulle. Ja kas sa karpa padja vahetasid uue vastu ära.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Kasutaja avatar
T-MAC
Huviline
Kontakt:

kui ta üldse niipalju pöördeid üles võtab, et piirajasse jõuda, siis teeb pauke tulelondiga, aga probleem on selles, et need pöörded ei taha tõusta kudiagi.... meelitama peab.. nagu ei saaks kätte. tühikäigul töötab normaalselt, niikaua, kuni pedaali ei puudu.
karpa padja vahetasin miski 1,5-2 aastat tagasi. nii kiiresti see padi ei tohiks nüüd kah kuluda...
Audi A4 1.6 '95.
Vasta