on auto küljest välja lõigatud siis on kõik kolm pistikut eraldi. osad juhtmed kattuvad värvidena ja lähevad loogika järgi kokku aga jääb üle ka otsi ja ei tea kuhu need minema peaksid

Mida sa niisama editad,joh kirjutas:
-EDIT3-
Ja tundubki, et see servo minu autole ei sobiSegusiibri misiganes "hoova" asend on teine ning sisselaskekollektori küljes olevad trossi kinnitused asuvad samuti üldvaates teises kohas. Tross ei ulatu.
Kas kellelgi on mingeid ideid või nõuandeid, kuidas asja tööle saada?
ega see pistik ei olegi seal plastiku all sinna käib see kang, pistikut otsi ikka juhipoolt armaturi alt umbes nii pedaalide kohalt.J1anno kirjutas:95 a e36 318 TDS.Rooli juurest kakkusin alumise plastiku ära ja ei pannud küll mingit üleliigset pistikut tähele.
Kui siin ennem räägiti, et TDS-il vaja ainult kangi.
Kuhu ma selle juhtme siis vedama pean?
Oskab keegi ehk pildi pealt näidata, kus see pistiku ots täpselt seal on?Angel_L kirjutas:ega see pistik ei olegi seal plastiku all sinna käib see kang, pistikut otsi ikka juhipoolt armaturi alt umbes nii pedaalide kohalt.J1anno kirjutas:95 a e36 318 TDS.Rooli juurest kakkusin alumise plastiku ära ja ei pannud küll mingit üleliigset pistikut tähele.
Kui siin ennem räägiti, et TDS-il vaja ainult kangi.
Kuhu ma selle juhtme siis vedama pean?
Nagu ma aru saan siis sul on bensukas. Seega kui sul püsikiirushoidja valmidust ei ole (see eeldab aktuaatori olemasolu kapoti all, kõiki juhtmeid jne), siis on selle peale panemine suhteliselt tülikas ning seetõttu ka kallim kui sul oleks valmidus olemas.touringmeez kirjutas:oleks huvitatud paigaldada püsikiiruse hoidja bmw 525i 1991a detsember.
kas on keegi huvitatud sellisest tööst ja mis see pull maksma võib minna koos juppide ja tööga
ega see juhuslikult juhi jalatoe-plastiku taga pole?JD kirjutas:Kas keegi teab, kus e36-l see sinine püsikiirusehoidja pistik vedeleda võiks? Kuna tehases on ära veetud pistik kapoti alla ja ka CC kangi juhmed rooli alla, siis loogiliselt võttes peaks see sinine ka kuskil vedelema. No mitte ei leia! Vaatasin rooli alla ja kindalaeka taha - no luck.
Autoks e36 325i.
Ometi oleks ma seda nagu kunagi varem kuskil näinud...
peaks kuuluma jah. sinine on aju jaoks ja valge on kangi jaokstouringmeez kirjutas:leidsin vasaku alumise kõlari tagant sinise 26auguga pistiku ja roolisamba juures kuhu kinnituvad suunatule kangi juhtmed veel ühe 8auguga valge pistiku ning küsimus selline et kas need kuuluvad cruise control seadmetele.