HEELP !!! paar küsimust e36 kohta

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
tsjuvak
Huviline
Kontakt:

HEELP !!! paar küsimust e36 kohta

Postitus Postitas tsjuvak »

Hi everybody
mul on probleem e36 sedaan arvutiga.
see nagu tõõtaks küll,aga ta üldiselt ei näita midagi seal,nagu pooleldi ainult,teksti on paha näha.
Kas keelelgi on sama asi,kuidas remontida,kas seda üldse remonditakse ja kus,mis maksab? või ainult vahetada välja?
siis veel üks asi. :(
autoga on nii,et kui sõidad otse ....norm tee... siis auto nagu hüpleb ,sõidad nagu ameerkia mäedel..mis see võiks olla?
kas mingi vedru viga,amordid?
kuulsin,et võivad olla gaasi amordid,et nende üpärast selline asi juhtub
Kas keegi saaks aidata plzzz? :(
THX
Kasutaja avatar
Muhv
Klubiliige EKBK
Peamine sõiduk: i12, i01s, G05

Postitus Postitas Muhv »

Kompuurtil esineb kahte ajast tulenevat viga. Nö pixlite kadumine ja kirjade valgustugevuse kadu. Esimese puhul aitab väidetavalt ainult asja vahetus, teise puhul ei oska midagi kosta.

Kui siledal teel otse sõites auto "hüppab", alustaksin vea otsimist rataste tasakaalustamisest (korralikus kohas pinki). Veljed võivad ka kõverad olla. Kui kõik see OK ja mingit sillakolinat ka pole, siis kahtlustaksin, et masinaga kõvem pauk pandud. Kui sõit lihtsalt kui puupakkudel tundub, siis ei välista ka võimalust, et mõni amort lihtsalt kinni jäänud. Nii olid esimsed bilsud mu sõbra M535i-l - hästi kummaline oli sõita.
Kasutaja avatar
tsjuvak
Huviline
Kontakt:

mis see kompuutri vahetamine maksaks? ja kas naiteks ma vyin panna sinna mingi palju rohkem funktsidega arvuti sisse?on see vyimalik?

aga kas hyplemine vyib olla 17 toll. velgedest?ja 40-45 kummidest?
vyj et vedrudega on mingi ****?
thx
Kasutaja avatar
tsjuvak
Huviline
Kontakt:

shoot asemel vyiks olla et "viga" :)
Kasutaja avatar
nitraM
Huviline

Postitus Postitas nitraM »

Mina võtsin enda kompu lahti ja panin ekraani kontaktribale kahepoolset teipi alla et ta suruks kontakte tugevamini vastu trükk plaate ja oligi korras.
Vasta