524 td 85.a Mootori probleem (diisel)
524 td 85.a Mootori probleem (diisel)
524 td 85 a. 85 kw autom. Mootor on suht jõuetu.Turbo ajab õli välja.
Gaasi lisades pöörded tõusevad aga kiirendust pole erilist tagant ajab tohutult musta.
Kütuse kulu on aga väike alla keskmine on 8.
Kuna mootorist miskit erilist ei jaga siis oleks soov pöörduda mõne teadjama mehe poole kes oskaks soovitada mida edasi teha.
Ette tänades ronald
Gaasi lisades pöörded tõusevad aga kiirendust pole erilist tagant ajab tohutult musta.
Kütuse kulu on aga väike alla keskmine on 8.
Kuna mootorist miskit erilist ei jaga siis oleks soov pöörduda mõne teadjama mehe poole kes oskaks soovitada mida edasi teha.
Ette tänades ronald
Tulin just garaazist
Sai siis natuke seda mootorit lahatud, midagi rõõmustavat seal nüüd küll ei ole
Silindritel on päris kõva rant, karta on, et rõngad on ka kindlasti läbi, kaanel on kaks pragu mis on läbi lasknud, muidu kaan ok, õli kas ei ole väga ammu vahetatud, või on kasutatud väga kehva õli, veepump hakkab ka kohe õhtale minema, turbo loks on üless alla umbes pool senti
, saalede koha pealt ei oska enne homset midagi öelda.
Kaan kas läheb survestamisse ja siis selgub kas tasub taastada ja mis see maksma läheb, plokk tuleb arvatavasti uus hankida, sest BMW diisli plokki ei ole eriti mõttekas puurida.
Kui omanikul midagi selle vastu ei ole, siis ma võin siin uut osade hindadest ja remondikäigust edaspidi ka pajatada, et rahvas teaks mis ja kui palju läheb vana, väga õhtal mootori tegemine maksma.
Lähipäevil saab ka pildimaterjali

Sai siis natuke seda mootorit lahatud, midagi rõõmustavat seal nüüd küll ei ole

Kaan kas läheb survestamisse ja siis selgub kas tasub taastada ja mis see maksma läheb, plokk tuleb arvatavasti uus hankida, sest BMW diisli plokki ei ole eriti mõttekas puurida.
Kui omanikul midagi selle vastu ei ole, siis ma võin siin uut osade hindadest ja remondikäigust edaspidi ka pajatada, et rahvas teaks mis ja kui palju läheb vana, väga õhtal mootori tegemine maksma.
Lähipäevil saab ka pildimaterjali

Mercedes EQS 450+ 2022
Täna sai siis pisike fotolõik tehtud. www.zone.ee/viltsikas
Homme lähemalt tänastest tegemistest.(täna õudne väss peal)
Homme lähemalt tänastest tegemistest.(täna õudne väss peal)
Mercedes EQS 450+ 2022
Eile sa siis mootor maha katkutud, õli välja lastes, tuli välja, et seda vist ei ole väga ammu vahetatud, õliaugust see mitte ei voolanud välja vaid pigem venis. Ma usun et kui karterikaan lahti võetakse, siis sealt saab veel enamus õli lusikaga kätte.
Aivar käis eile vaatamas ühte ploki mis tundus päris ok olemas, täna läheb uuesti vaatama, siis juba kisub saaled lahti ja tirib mõned kolvid välja.
Uus turbo (teiste vana
) leidis ka eile tee garaazi.
Kaan viidi täna survestamisse ja kui kõik ok, siis puhtaks ja sellega ka asi ühelpool
Vat sellised tegemised eile siis.
Õhtul jälle garaazi vaatama mis toimunud
Muide Aivaril praegu ka tegemises üks Opel mis on roosteussiga väga sina peal
pilte: www.zone.ee/viltsikas
Aivar käis eile vaatamas ühte ploki mis tundus päris ok olemas, täna läheb uuesti vaatama, siis juba kisub saaled lahti ja tirib mõned kolvid välja.
Uus turbo (teiste vana

Kaan viidi täna survestamisse ja kui kõik ok, siis puhtaks ja sellega ka asi ühelpool

Vat sellised tegemised eile siis.
Õhtul jälle garaazi vaatama mis toimunud

Muide Aivaril praegu ka tegemises üks Opel mis on roosteussiga väga sina peal

Mercedes EQS 450+ 2022
Nagu ma aru sain siis peaks ta mahtuma 7 kilo sisse.
Turbo maksis 1500.-
Plokk vist 2000.-
Survestamine lihvimine 600.- (kaan on korras)
Kaanetihend 420.-
Klapikaanetihend 100-130.-
Praegu kohe ei tulegi meelde mis seal veel oli.
Kaanest pilte www.zone.ee/viltsikas
Turbo maksis 1500.-
Plokk vist 2000.-
Survestamine lihvimine 600.- (kaan on korras)
Kaanetihend 420.-
Klapikaanetihend 100-130.-
Praegu kohe ei tulegi meelde mis seal veel oli.
Kaanest pilte www.zone.ee/viltsikas
Mercedes EQS 450+ 2022
Näetsa koguaeg on nii kiire.
Praegusek hetkeks on auto jälle sõidukorras, mootor sai vist päris hea, igaljuhul lausa mega võrreldes vanaga.
Loodan et omanik selle mootori eest natuke rohkem hoolt ka kannab.
Kui ma nüüd ei eksi, siis 7500.- oli selle remondi eelarve ja kõik mahtus ilusti ka sinna sisse.
Omanik võiks teada anda, kuida nüüd asi on.
Praegusek hetkeks on auto jälle sõidukorras, mootor sai vist päris hea, igaljuhul lausa mega võrreldes vanaga.
Loodan et omanik selle mootori eest natuke rohkem hoolt ka kannab.
Kui ma nüüd ei eksi, siis 7500.- oli selle remondi eelarve ja kõik mahtus ilusti ka sinna sisse.
Omanik võiks teada anda, kuida nüüd asi on.
Mercedes EQS 450+ 2022
Ple tükk aega saand interneti,selle pärast pole ka siia foorumisse saanud tulla.
Mootor on nüüd täitsa ok.Ommikul läheb tööleja värk
!!
Aga nüüd kerkis esile kohe uus probleem, nimelt automaat käigukast on täitsa õhtal.Polegi nüüd tänu sellele mootorist täit mõnu tunda saanud.
Aga mootori remondiga olen väga rahul!!!
Sai õigesti talitatud ,et siit foorumist oma probleemile lahendust otsisin.
Suured tänud!!!
Mootor on nüüd täitsa ok.Ommikul läheb tööleja värk

Aga nüüd kerkis esile kohe uus probleem, nimelt automaat käigukast on täitsa õhtal.Polegi nüüd tänu sellele mootorist täit mõnu tunda saanud.
Aga mootori remondiga olen väga rahul!!!
Sai õigesti talitatud ,et siit foorumist oma probleemile lahendust otsisin.
Suured tänud!!!
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
endalgi vist tulevase dislaga samalugu, asi edasi ei tahtnud õieti minna :S või sisi omanik ei vajutanud kuigi jah kylge ees libisesime küll aga yksteine bemari käis poole paremini edasi, mida arvata? aivaril lasta kah asi yle vaadata näiteks homme? tõenäoliselt saaks võtmed ja asjad homseks, mingit kiirkorras vaatamist oleks vaja sest masinat ei saa veel kuskile tirida kuna pole veel minu oma aga ma küll ei tahaks 7500 juurde maksta :$
mul ka probleem 524 tda-ga
käib nimelt surve veesärkki aga vesi vist muidu ei kao. kysimus järgmine; Kes tegeleb survestamisega ja mis sellel tegevusel hinnaks on 

ei
kaas on veel hetkel peal ja auto s]idax p]him]tteliselt lahtise radiaaatori korgiga.Aga palju see tegemine maksma v]ix minna? kui toox v]i viix kuskile teha? mootorivahetusega sain kodustes tingimustes hakkama ja kaane saaks ka maha aga kardan et kaane paigaldamisega ei saaks 

Siis vast ikka lihtsam auto kuskile remonti viia, kuna meile näiteks meeldib rohkem ikka nii teha, et võtame ise kaane maha ja paneme peale (panen poldid ja vigurid oma käe järgi ära ja ei pea pärast leiutama, et kus midagi oli).
Kaane survestamise hinna ma võin sulle homme välja uurida.
Kui mingeid küsimusi, siis võid mulle helistada või PS abiks.
Viljar 53446490
Kaane survestamise hinna ma võin sulle homme välja uurida.
Kui mingeid küsimusi, siis võid mulle helistada või PS abiks.
Viljar 53446490
Mercedes EQS 450+ 2022
tõenäosus
kui suur või väike on tõenäosus et viga vaid kaane kõverax tõmbumuses või on võimalikud ka praod kaanes? aga huvitax ikkagi hind et kallix see tegemine maksma võib minna? 

Re: tõenäosus
Kaan maha ja kaan peale, maksab meil ca 1000.-.viiul kirjutas:kui suur või väike on tõenäosus et viga vaid kaane kõverax tõmbumuses või on võimalikud ka praod kaanes? aga huvitax ikkagi hind et kallix see tegemine maksma võib minna?
Lihvimise kohta võin homme uurida, tean niipalju, et ühe prao keevitamine on 1100.-
Mercedes EQS 450+ 2022