rubriik "rumal küsimus"
Re: rubriik "rumal küsimus"
Selleks on spets asjandus täitsa olemas, silikoon nüüd küll õige asi ei ole.
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
- Timmok
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530i M-Pakett 2007.a
Keegi Tartus mõnda poodi teab, kust saaks TÄNA (loe:pühapäeval) mõned filtrid osta? Google mind välja ei aidanud 

Turu tänaval Autoekspert on 11-15 lahti
Mis see spets asi on, mingi läbipaistev kahepoolne teip?arnis kirjutas:Selleks on spets asjandus täitsa olemas, silikoon nüüd küll õige asi ei ole.
Pöördu nende poole kes klaase vahetavad, äkki teevad eraldi teenusena ära.
Ja pole kindel, et sul üldse vihmaandur korras on, need lähevad omaette rikki ka.
Ja pole kindel, et sul üldse vihmaandur korras on, need lähevad omaette rikki ka.
- Timmok
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 530i M-Pakett 2007.a
Tänud, Tauri! Käidud ja kõik vajalik saadud!Tauri_J kirjutas:Turu tänaval Autoekspert on 11-15 lahti

- fedja
- Huviline
- Peamine sõiduk: MB W447
Isegi 0,1 on natuke palju,kui kontrollid tarbimist,siis jäta kindlasti tester vahele ja pane auto lukku.vähemalt 5 minutit peale lukustamist läheb aega enne kui kõik asjad ennast välja lülitavad.Tauri_J kirjutas:pool amprit on suur tarbimine.
alla 0,1 vast
Norm on kuskil kuni 0,03.
- Heigu
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320
E36 sedaan , tagumine iste klapitav , kas mitte klapitav selja tugi on võimalik panna ?
Mis kaitsemääret kasutate mutritele ja muudele metallosadele, et vältida nende kinniroostetamist?
Antud juhul märkasin, et eelnevalt oli enda masinal määritud mingit valget möginat:

Millega võib tegu olla või mis toodet ise kasutate? Kuno T ja spetsialistid jagage infi.
Antud juhul märkasin, et eelnevalt oli enda masinal määritud mingit valget möginat:

Millega võib tegu olla või mis toodet ise kasutate? Kuno T ja spetsialistid jagage infi.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercury Grand Marquis
Ma keerme peale ei pane mingit määret,rummu peale vasemääret.
On igasuguseid erinevaid määrdeid aga eks point on ikka sama,et pärast asja kätte saaks(antud juhul ratta siis).
Suht nõmedalt korjavad poldid paska külge kui neid määrida.
On igasuguseid erinevaid määrdeid aga eks point on ikka sama,et pärast asja kätte saaks(antud juhul ratta siis).
Suht nõmedalt korjavad poldid paska külge kui neid määrida.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E38 725TDS
- Telefon: 58665966
Ma kasutanud brake cleanerit ja traatharja, et pind puhtaks ajada kõigepealt ja siis copper sparyd peale ja tulevad ilusti lahti
Wir Rasen Nicht, Wir fliegen Tief :)
e39 kojamehed trikitavad, vahel töötavad vahel mitte.
BMWScanner näitab sellist pilti:

Relee viga?
BMWScanner näitab sellist pilti:
Relee viga?
- ladammm
- Huviline
- Peamine sõiduk: 5er
- Telefon: 53586029
- Kontakt:
Kas keegi siin summutiteooriast oskaks mulle rääkida?
e34 520 summuti lootusetult läbi. Kasutada kõlbab veel vaid kollektoritest alla katalüsaatori koha peale tulevat juppi (orig katt läinud ja asendatud torudega) ja tagapütti.
Mul olemas 2.5" e34 tdsi sumpajooks, koos katiga, tagumine pütt läbi.
Kui ma teeks sellise summuti, mis tuleks kollektoritest lamda anduri kohani,edasi, Y jupi, edasi paneks sinna tdsi orig kati (mis on pikkuselt lühem), siis klambri, siis otsetoru (2,5 tds, 2,5") ja 2,0 lõpupüti. Resokat vahele ei paneks.
Kas üv saaks läbi kati muutuse pärast(suurus, kaugus mootorist, DIISLI oma)? Kas ilma resokata lollakat häält ei tule?
Umbes midagi sellist
Mitte 1 kommentaar "joonise" kohta
!

e34 520 summuti lootusetult läbi. Kasutada kõlbab veel vaid kollektoritest alla katalüsaatori koha peale tulevat juppi (orig katt läinud ja asendatud torudega) ja tagapütti.
Mul olemas 2.5" e34 tdsi sumpajooks, koos katiga, tagumine pütt läbi.
Kui ma teeks sellise summuti, mis tuleks kollektoritest lamda anduri kohani,edasi, Y jupi, edasi paneks sinna tdsi orig kati (mis on pikkuselt lühem), siis klambri, siis otsetoru (2,5 tds, 2,5") ja 2,0 lõpupüti. Resokat vahele ei paneks.
Kas üv saaks läbi kati muutuse pärast(suurus, kaugus mootorist, DIISLI oma)? Kas ilma resokata lollakat häält ei tule?
Umbes midagi sellist

E34 520i & E39 525d & E60 530D & E60 550i (daily) & E85 2.5i ja kõik käsisegukastid
- m2x
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d Touring
Disla kati osas ei oska kahjuks mina öelda midagi, aga hääle kohta oskan natuke kommenteerida oma R4 valguses- sõltub nüüd mida sinu jaoks tähendab loll hääl, aga enda omal sai peale katti reso ära kaotatud ja hääl on selline paras "tuntav". Ei lähe lähedalegi riceri plärinale, lihtsalt... kuidas ma seletan.. natuke tõsiseltvõetavamalt kõlab, enne oli lihtsalt kerge podin 
Ühesõnaga lärmama ei hakka, aga hääl läheb mõnusamaks.

Ühesõnaga lärmama ei hakka, aga hääl läheb mõnusamaks.
Reso ära kaotamisega kaotad ka minekus ja kütusekulus. Mida vaiksem hääl seda ikka mõnusam... plärin küll kuidagimoodi mõnus pole.
Oskan suhelda e31-e92 mudelitega
Kuidagi võimalik, e36 algusaastate püsikat, koduste vahenditega(testriga) testida? Sai külge aretatud, aga ei toimi, kõik peaks olema õigesti. Mingit takistused/pinged mida saaks testriga lugeda kuskilt juhtmete vahelt vms?
E36 328i cabrio & E36 328iT Winterbeater
Sidurilülitiga kõik ühel pool?
- m2x
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d Touring
"minek" ega kütusekulu kuidagi mõjutatud ei tundu olevat ja plärina ligi ka asi ikka kätte ei lähe, tagapütt on selleks.ooDDoo kirjutas:Reso ära kaotamisega kaotad ka minekus ja kütusekulus. Mida vaiksem hääl seda ikka mõnusam... plärin küll kuidagimoodi mõnus pole.
Originaalis pole seal reso ette nähtudki, Bmwfansi jooniste järgi, kellegi omalooming olnud seal nähtavasti.. R6'l ta olemas on, aga kuidas see kütusekulu ja minekut peaks mõjutama?
Ja "mida vaiksem seda mõnusam" on maitse asi, mina isiklikult vihkan, kui ma ei kuule mootori häält kuskiltotsast. Möirgavat autot ei taha, asi peab jääma nii mõistuse piiridesse et pika otsa peale migreeni ikka ei saa

Sai ostetud e36 laiad m liistud, komplektis liistud, klambrid nagu ikka ja veel 6 mingisugust jubinat mis tunduvad käivat liistu otstes, kuid probleem selles et need vidinad nii pisikesed ja kaovad aukudesse ära, kinni nad midagi ei hoia. Kas ma olen ise loll või on midagi puudu? Peaksid käima need kummid ma oletan. Peale UMi kuskilt veel saab neid tallinnas ?

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw 535d e60
Kas on võimalik bmw 530d e39 automaatkast manuaali vastu vahetada?
Kui jah siis kui suur ettevõtmine see oleks? Mida kõike tuleks vahetada ja kodeerida jne jne..?
Kui jah siis kui suur ettevõtmine see oleks? Mida kõike tuleks vahetada ja kodeerida jne jne..?
- j.j.
- Huviline
- Peamine sõiduk: E36 / E90
Need otsatüüblid peaks ikkagi otse keresse minema, vb midagi kusagilt paindes?eXceed kirjutas:Sai ostetud e36 laiad m liistud, komplektis liistud, klambrid nagu ikka ja veel 6 mingisugust jubinat mis tunduvad käivat liistu otstes, kuid probleem selles et need vidinad nii pisikesed ja kaovad aukudesse ära, kinni nad midagi ei hoia. Kas ma olen ise loll või on midagi puudu? Peaksid käima need kummid ma oletan. Peale UMi kuskilt veel saab neid tallinnas ?
- MartinVä
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 316Coupe
Auku käib üks roheline junn, kuhu otsatüübel kinnitub. http://www.ebay.co.uk/itm/20x-BMW-Plast ... Swj0NUiCgY" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chris_P
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E46 328iT
Tüübid ja lutid on asjad mis peaks ikkagi originaalid ostma.
My car looks happy. Used to look happier.
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
E36 316i Compact - E46 328i Touring Aerodynamics Package
E38 taob kirja Tyre defekt, vigu ei näita, rõhk ära settida, siis 500m pärast lööb uuesti põlema.
Diagnosti pilt on selline:

Justkui ei näe rattaid ja rõhke, kas andurid surnud või ei saa vastuvõtjaga ühendust?

Justkui ei näe rattaid ja rõhke, kas andurid surnud või ei saa vastuvõtjaga ühendust?
Please come back and tell us how your problem was resolved.
- ladammm
- Huviline
- Peamine sõiduk: 5er
- Telefon: 53586029
- Kontakt:
Küsin konkreetselt - Kas diisli katalüsaator sobib (et heitgaasitest oleks korras) bensukale ? E34 tds -> E34 520i
E34 520i & E39 525d & E60 530D & E60 550i (daily) & E85 2.5i ja kõik käsisegukastid
Küsimus, et kas kuskil on olemas ka sellist neti lehekülge Läti ja Leedu autodele, nagu Eestis on see piirangute vaatamise lehekülg, et lööd auto nr. sisse ja näed. Küsiks kohe ka veel, et kui keeruline oleks Läti registris oleva auto Eesti registrisse kandmine ja oma nimele vormistamine? Hetkel jäi silma see auto: http://www.auto24.ee/used/2126065" onclick="window.open(this.href);return false;
Tundub täitsa okei, ainult 16:9 ekraan puudu.
Tundub täitsa okei, ainult 16:9 ekraan puudu.
- JanekEnde
- Huviline
- Peamine sõiduk: Scania
Otsi pigem katt mingi roima 520-i alt, neid pidevalt lammutatakse.ladammm kirjutas:...
e32 735ia -> e36 323iaT/e39 523iaT-> e39 523ia -> e28 520i -> e34 525iaT -> Sierra GT, Sierra & e32 730ia.
Keegi anything?L333t kirjutas:E38 taob kirja Tyre defekt, vigu ei näita, rõhk ära settida, siis 500m pärast lööb uuesti põlema.
Please come back and tell us how your problem was resolved.
Kas 90nda aasta e34jale on võimalik kinnitada ka uuemate mudelite roole, ntks e38 m rooli või e46 rooli?