Raske aru saada su mõttelõngast

Küsimus ongi selles, kas vahe ainult mootoris ja kere pm sama?Tauri_J kirjutas:mootori vahe on. Seda sa eelmises postituses isegi mainisid ju.
Raske aru saada su mõttelõngast
BMW on läinud seda teed, et luuk tuleb käega tõsta üle teatud punkti (vast 1/3) ja edasi läheb ise.Siim_L kirjutas:Tekkis rumal küsimus universaalkerega E46 kohta. Kas viga on minu autos või BMW tagumine luuk ei peagi avanema amortide abil ? Iga kord lahti tehes tuleb luuk ise käsitsi üles tõmmata. Amorte olen juba korduvalt vahetanud ja sellest abi pole olnud. Luuki lahti on suutnud kõik hoida probleemideta.
Lihtsalt huvitab, et kuidas teistel see toimib ? Kas viga on minu autos või ongi see nii mõeldud ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Template:BMW_cars" onclick="window.open(this.href);return false;mille järgi seeriad jaotatakse?
Eesti BMW Klubi kodulehekülge oled sirvinud?Nananass kirjutas:Nüüd veel selline vähem tähtis küsimus - mille järgi seeriad jaotatakse?
Ei see on arusaadav ja ei eeldanudki, et luuk peaks toimima nagu elektriline. Lihtsalt paljudel uuena oluliselt odavamatel universaalkerega autodel on luugiga majandamine kuidagi palju lihtsam. Näiteks Passatitel, millel luuk hakkab üsna minimaalse tõstmise peale ise ilusti amortide abil tõusma.sass730iA kirjutas:to Siim_L
e39l oli mul erinevad variandid, üks mis elektrilise mootoriga avanes täielikult puldi või salongi nupust, teine, mis ilma el.mootorita puldi nupust tegi vaid luku lahti, kuid avada lõpuni tuli ikka käsitsi
arvan, et ka e46 puhul peaks sama loogika olema, kuid realoemis ei leidnud hüdraulikat tagaluugile
Varem polnud selle peale sattunud. TänudHenri. kirjutas:Eesti BMW Klubi kodulehekülge oled sirvinud?Nananass kirjutas:Nüüd veel selline vähem tähtis küsimus - mille järgi seeriad jaotatakse?
http://www.bmwclub.ee/et/bmw/ajalugu" onclick="window.open(this.href);return false;
Seal on 'seeriate tulek' lausa eraldi välja toodud.
omastarust olen näinud normaalseid ka. alvadis vist või autospetsialistis.prelude20 kirjutas:Kas e36l on ka normaalseis angel eye tulesid?. Nt depo kus põleb all üks pirn ja see valgustab rõngast?. Need 4jaga tunduvad veidi naljakad.
kas sa oskad ka öelda, kas ja kust sellist tööriista oleks võimalik saada juhul kui teleskoobiantenn ei peaks sobima.arnis kirjutas:Spets tööriista on vaja, mis topitakse ümber klemmide.
Kui joppab, siis raadio teleskoobiantenn sobib.
Udutuledesse ei tohi LEDe panna. Ja muideks tulemus on väga kole ka.Keijo94 kirjutas:Kas 2001a E46 näitab veateadet või mitte, kui paigaldada udutuledesse näiteks LED pirnid?
Ei küsinud kas tohib või mitte. Samuti ei küsinud milline tulemus jääks.arnis kirjutas:Udutuledesse ei tohi LEDe panna. Ja muideks tulemus on väga kole ka.Keijo94 kirjutas:Kas 2001a E46 näitab veateadet või mitte, kui paigaldada udutuledesse näiteks LED pirnid?
Sinu auto LED numbrituled on ka väga aut.. ja sinna neid ka kohe kindlasti ei tohtind panna.arnis kirjutas:Udutuledesse ei tohi LEDe panna. Ja muideks tulemus on väga kole ka.Keijo94 kirjutas:Kas 2001a E46 näitab veateadet või mitte, kui paigaldada udutuledesse näiteks LED pirnid?
Lähevad ikka jap.Kelpz kirjutas:Ommik,
Kas tavalised udutuled lähevad e36 m-pakett esistangesse?