Tehase Webasto!
Tehase Webasto!
Tere,küsimus selline, et mul on 530d e39, millel on tehase webasto peal aga kuidas ta panna tööle taimeriga.näiteks hommikuks paned mingi aja paika.?
- Maximaator
- Huviline
- Kontakt:
Re: Tehase Webasto!
Selleks pead laskma webasto progeda seisusoojendiks.
Ja siis tee mis tahad sellega:)
Okey ja seda saab siis teha esinduses?Maximaator kirjutas:Selleks pead laskma webasto progeda seisusoojendiks.
minuarust esindus ei tee seda.
Meie saame seda teha, kindlasti patrik saab seda teha, ja kindlasti on neid inimesi päris palju veel kes saavad.
Meie saame seda teha, kindlasti patrik saab seda teha, ja kindlasti on neid inimesi päris palju veel kes saavad.
Viimati kui ma esindusest uurisin, siis ei pakutud jah, pakuti hoopis mingit süsteemi ümberehitust hinnaga ca 18000.- eekTimoA kirjutas:minuarust esindus ei tee seda.

Avastasin et mul on ka kaasas webasto originaal pult,mismoodi see toimima peaks ,vajutan küll sisselülitus nuppu hakkab pult õrnalt urisema aga webs tööle ei hakka.
Mis mõttes pult hakkab urisemadis103 kirjutas:Avastasin et mul on ka kaasas webasto originaal pult,mismoodi see toimima peaks ,vajutan küll sisselülitus nuppu hakkab pult õrnalt urisema aga webs tööle ei hakka.

Bmw sõidurõõm