Käigukangi nupu nahatamine
Käigukangi nupu nahatamine
Sai ostetud nahknupp käimakangile... aga oli ta piisavalt kulunud ja kole... nüüd aga läks see nahk lõplikult katki... kas, kes ja kus tõmbaks sellele nupule uue naha peale? mis see maksma võib minna?
Re: k: käigukangi algselt nahast nupu uuesti nahatamine
Uut teemat ei hakanud tegema, äkki oskab keegi pädev inimene vastata.
Kust saaks siis tavalist käigukangi musast nahast uppu uuesti nahatada Tallinnas?
Ette tänades
Aron!
53703451
Kust saaks siis tavalist käigukangi musast nahast uppu uuesti nahatada Tallinnas?
Ette tänades
Aron!
53703451
E60 M5
Tere
Oleks samasugune soov saada oma käigukangile uut nahka, kuna vana hakkab väga ära väsima, et ega keegi siin foorumis ei tegele käigukangi nahatamisega, hea oleks tallinnas.
Oleks samasugune soov saada oma käigukangile uut nahka, kuna vana hakkab väga ära väsima, et ega keegi siin foorumis ei tegele käigukangi nahatamisega, hea oleks tallinnas.
mingi kahtlane lehekülg, hinnakiri puudub.
Telefon on? Helista ja uuri. Selliste tööde juures on ju väga raske mingit hinnakirja ülesse panna, suurusjärgud võibolla aga mitte täpset hinda.tramtram kirjutas:mingi kahtlane lehekülg, hinnakiri puudub.
Re: Käigukangi nupu nahatamine
Aga, kui mul kangi nupul polegi nahka peal, aga tahaks, on see võimalik ?
Sessuhtes, et nupul pole mingeid sooni vms.. sees, kuhu õmblused peituvad jne ?
Sessuhtes, et nupul pole mingeid sooni vms.. sees, kuhu õmblused peituvad jne ?
Eks Coupé / e38 730d/ Eks Nelikümmend kuus / e46 330dT man/ e60 530d/ Eks 92/ F10/F48 Lci/G20 320d/e60 530d G30 520d M-pack f11 520d xDrive Bmw G60 M-pack
Re: Käigukangi nupu nahatamine
muidugi on võimalik. Mina proovisin ka omal nuppu nahatada, mis muidugi ebaõnnestus(ei suutnud sobivat pinnalaotust välja mõelda ja siis jäi tegemata. Ja õmbluse kohad lõikasin lihtsalt nupule sisse. St et tegin vaastavad sooned.Mul siis kummist bmw e36 originaal nupp.