Hell-o
Täielik newby BMW teemas, aga noh auto käes, nüüd julgeb ehk isegi natuke küsida. Nimelt sai eile CC Plaza taga ühest VÄGA tigedast vee alla peitunud löökaugust läbi sõidetud ja tulemuseks see, et karteripõhja ei ole enam olemas. Ja kuna ma ei ole nende remontide ja romulate ja muude värkidega eriti kursis, siis tahaks siit ja sealt kõikvõimalikke soovitusi, kuna endal on parajalt juhe koos. Et kust saab detaile ja palju maksavad ja kus oleks kõige soodsam kokku lappida... (BMW 325e 1986)
325e karter
325e karter
-- Vana Risu 325i --
[quote][i]Algselt postitas tyhjus[/i]
Hell-o
Täielik newby BMW teemas, aga noh auto käes, nüüd julgeb ehk isegi natuke küsida. Nimelt sai eile CC Plaza taga ühest VÄGA tigedast vee alla peitunud löökaugust läbi sõidetud ja tulemuseks see, et karteripõhja ei ole enam olemas. Ja kuna ma ei ole nende remontide ja romulate ja muude värkidega eriti kursis, siis tahaks siit ja sealt kõikvõimalikke soovitusi, kuna endal on parajalt juhe koos. Et kust saab detaile ja palju maksavad ja kus oleks kõige soodsam kokku lappida... (BMW 325e 1986) [/quote]
helista jah Siimule, soovitasin sulle ennist telefonis ka teda...
Hell-o
Täielik newby BMW teemas, aga noh auto käes, nüüd julgeb ehk isegi natuke küsida. Nimelt sai eile CC Plaza taga ühest VÄGA tigedast vee alla peitunud löökaugust läbi sõidetud ja tulemuseks see, et karteripõhja ei ole enam olemas. Ja kuna ma ei ole nende remontide ja romulate ja muude värkidega eriti kursis, siis tahaks siit ja sealt kõikvõimalikke soovitusi, kuna endal on parajalt juhe koos. Et kust saab detaile ja palju maksavad ja kus oleks kõige soodsam kokku lappida... (BMW 325e 1986) [/quote]
helista jah Siimule, soovitasin sulle ennist telefonis ka teda...