Et töökaaslasel väike küsimus tekkinud. Nimelt kas on teada autosse mõeldud digiboxi hindu ja kuidas on võimalik `06a. X5-l see sõidu ajal pilti näitama (kes Tartus seda teeb?)?
Surfatud ja päris palju infi saadud (tänud ka JannP-le)..tnx. M2kiM2ki kirjutas:2.5k maksab selline tüüner. Linki ei viitsi otsida, surfa digi-tv foorumis.
Enda E60-ga käisin uurimas Stereo & Alarmis umbes 3 nädalat tagasi.Mingi tüüner mida ta näitas maksis letis 3995 + ca 1000-1500 eeki paigaldus ,selle rahaga pidavat siis mul ka digi sees olema ja sõiduajal näitama.TiitR kirjutas:Tegin sellise teema ka mujale, kuid proovin ka siin...siin tundub vilkam elu olevat selle koha pealt![]()
Et töökaaslasel väike küsimus tekkinud. Nimelt kas on teada autosse mõeldud digiboxi hindu ja kuidas on võimalik `06a. X5-l see sõidu ajal pilti näitama (kes Tartus seda teeb?)?
Businessi jaoks paremat kaarti pole, kui see 2010 eastern europe.shoxi kirjutas:küsimus siia, et olemas 2005 525 touring, business välimusega. Kas on kuskil saada selle navi plaati eestiga? täpselt ei saa aru milline läheb, kas high ja pro ka sobivad või mitte ja peab vist olema dvd? Sai tõmmatud 2010 business estern europe, aga mida pole seda pole eestit ega baltikumi. On lootust midagigi?
High ja pro ei sobi sulle jah. Valikus kas navi upgrade, uus auto uue naviga või mõnda tomtomi või garminit kasutada.shoxi kirjutas:Aga kas siis mul high ja pro ei lähe tööle jah?
Nagu aru saan siis eestit polegi minu jaoks?Sest seal menüüs puudus täiesti Estonia
Jah, paremat riistvara on vaja. E6x autol on selle nimeks Navigation Professional. Originaalis tuleb sellega kaasa ka suurem ekraan, aga see pole asja toimimiseks oluline. Keskkonsoolis olev seade tuleb vahetada CCC (Car Communication Computer) vastu. Eritunnus: 2 CD-ava esipaneelis.shoxi kirjutas:navi upgrade tähendab uue tarkvara installeerimist või füüsiliselt peaks seadme välja vahetama?